Mertolozzi
Üye
-
Konu Sahibi
-
tebrikler, nice rütbelere
hayırlı olsun nice rütbelere
Eyvallah kardeşimTeşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkürler Necmi arkadaşım çok sağol
Tebrikler nice rütbelere . Dünde aynı şey benim için geçerliydi , çünkü bende dün binbaşı oldum .
Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruzMesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin
OnuЯ SAKA;2516717' Alıntı:tebrikler nice rütbelere
Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruzMesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin
ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak
ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak
[/B]
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır.
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...
benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidinceEvet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum
teşekkür ederimOnuЯ SAKA;2516913' Alıntı:Dogru söylüyorsun Necmi Bu Düşüncenden Ötürü Seni Kutlarım
benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?