Sonunda binbaşı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sonunda binbaşı :)
En sonunda binbaşı oldum arkadaşlar tebriklerinizi bekliyorum !!!!!

6 aylık uğraşımla sonunda istediğim yere geldim binbaşı pek yüksek bir rütbe değil forumda çok var diyebilirsiniz ama şu an ben çok mutluyum ve bu mutluluğuma sizin de ortak olmanızı istedim

Tepkiler: Tuba.Erva ve tragedie

Revengeful

Emekli Yönetici
tebrikler, nice rütbelere

Necmati

Üye
hayırlı olsun nice rütbelere

Mert

Üye
Tebrikler. Nice rütbelere

Paranoya

Üye
Tebrikler nice rütbelere . Dünde aynı şey benim için geçerliydi , çünkü bende dün binbaşı oldum .

Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruz Mesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin

Konu Sahibi

Teşekkürler artık sabredicez naparsın

--------------- Ekleme ---------------

OnuЯ SAKA;2516717' Alıntı:
tebrikler nice rütbelere

Teşekkürler

Necmati

Üye
Bu rütbe biraz uzun soluklu yani hemen diğer rütbeye geçemiyoruz Mesela Necmiye bak adamın 2.245 mesajı var hala binbaşı , umarım sabredrsin

ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak

Konu Sahibi

Evet katılıyorum Necmi
arkadaşım

Paranoya

Üye
ben sabrediyom sende sabret zaten önemli olan rütbe değil siteye en yararlı paylaşımları yapmak

[/B][/QUOTE]

Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır.

Necmati

Üye

[/B]

Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır. [/QUOTE]
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...

Konu Sahibi
Doğru . Zaten paylaşım yaptığın zaman rütbe yükseliyor . Önemli olan çok mesaj atıp rütbe almak değil , düzgün mesajlar yazıp faydalı olmaktır.
bir ara cidden bende diyodum msj atıyımda rütbe alıyım ama artık öyle değil maxicep hayatımın bir parçası oldu resmen...

[/QUOTE]

Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum

Necmati

Üye

Evet benimde bi gün bile girmeden duramıyorum [/QUOTE]
benim günlük girişim 6 saat en az ama bu düşecek tatile gidince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...