Akhtoher Üye Baranbaris' Alıntı: Hahaha sen 1520'sini aldın ben de iPhone 5'ini adamı telefonsuz bıraktık @Akhtoher Genişletmek için tıkla ... Ben telefonsuz kalmam baranım Z2 kullanıyorum bu arada hamza kardeşim iyi günlerde kullan cebinde eskisin inşallah
Baranbaris' Alıntı: Hahaha sen 1520'sini aldın ben de iPhone 5'ini adamı telefonsuz bıraktık @Akhtoher Genişletmek için tıkla ... Ben telefonsuz kalmam baranım Z2 kullanıyorum bu arada hamza kardeşim iyi günlerde kullan cebinde eskisin inşallah
Baranbaris Üye Akhtoher' Alıntı: Ben telefonsuz kalmam baranım Z2 kullanıyorum bu arada hamza kardeşim iyi günlerde kullan cebinde eskisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun abi senin telefon da
Akhtoher' Alıntı: Ben telefonsuz kalmam baranım Z2 kullanıyorum bu arada hamza kardeşim iyi günlerde kullan cebinde eskisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun abi senin telefon da
Akhtoher Üye Baranbaris' Alıntı: Hayırlı olsun abi senin telefon da Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağolasın sanırım bu cihazı uzun süre kullanacağım
Baranbaris' Alıntı: Hayırlı olsun abi senin telefon da Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağolasın sanırım bu cihazı uzun süre kullanacağım
Baranbaris Üye Akhtoher' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağolasın sanırım bu cihazı uzun süre kullanacağım Genişletmek için tıkla ... Anladım demek ki sen androidde rahat ediyorsun 3 büyüğü de denedin güzel cihaz almışsın en az 2-3 yıl götürür. Tekrar hayırlı olsun Hamza kardeşim senin telefon da hayırlı olsun güle güle kullan
Akhtoher' Alıntı: Eyvallah kardeşim sağolasın sanırım bu cihazı uzun süre kullanacağım Genişletmek için tıkla ... Anladım demek ki sen androidde rahat ediyorsun 3 büyüğü de denedin güzel cihaz almışsın en az 2-3 yıl götürür. Tekrar hayırlı olsun Hamza kardeşim senin telefon da hayırlı olsun güle güle kullan
BelaMonte Üye Konu Sahibi Baranbaris' Alıntı: Hahaha sen 1520'sini aldın ben de iPhone 5'ini adamı telefonsuz bıraktık @Akhtoher Genişletmek için tıkla ... z2 var onda şuan onu da alırlar
Baranbaris' Alıntı: Hahaha sen 1520'sini aldın ben de iPhone 5'ini adamı telefonsuz bıraktık @Akhtoher Genişletmek için tıkla ... z2 var onda şuan onu da alırlar