Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bugün bitmeyebilir...

e|2hNx

Üye
:S:S yapıcak bişi yok bugunde yukleyemicez

e|2hNx

Üye
dün çok bekledik bugüne erteleyince bizde bugün bekliyorduk o yüzden bu kadar ısrarcı olduk nese yapacak bişi yok yarına artık .s

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yarına düzelir zaten eğer hafta sonuna kadar düzeltemessem konuyu geçici bir süreliğine kapatacağım

e|2hNx

Üye
Sınawların olucak giremiceksin zaten :S

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:S bir bu eksikti

e|2hNx

Üye
noLdu qene mi hata :S

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hayır sınavlarımı hatırlattın onun için dedim
yoksa sadece şuan 1 hata kaldı.
fw yi yapmaya baştan başladım yani v6.1 in direk sadece türkçe eklenmiş haliyle her seferinde sadece bir mod atarak o sinir bugu bulana kadar tele fw atacağım

--------------- Ekleme ---------------

Widget buglu modu buldum!

e|2hNx

Üye
ciddimisin duzelıcekmı ? ya wala hewesım qıtmıstı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
başka bir hata yok ama hala bütün modları atmadım bakalım sonraki modlardada uyuşmazlık çıkacakmı

e|2hNx

Üye
çıkmaz inş ama bütün modlar atılıyken sadece 2 sorunvardı demi web ve widqet onlarında cozumu tamamsa bence atsanda hepsını sorun cıkartmıcaktır

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evet ama senin anlayacağın türden basitçe anlatayım bazı sonra atacağım modlardada o widget ve web bugunu oluşturan buglu parçalar var.o yüzden her defasında tele bir dosya atıyorum sorun yoksa gene dosya devamlı böyle flash...

e|2hNx

Üye
anladımm epey sürer mi bu atma işi ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
her modu atma ortalama 5-10 dakika sürüyor+ birde benim külüstür bilgisayarımın yavaşlığınıda sayarsak 15-20 dk olabiliyor...

e|2hNx

Üye
her modu atma ortalama 5-10 dakika sürüyor+ birde benim külüstür bilgisayarımın yavaşlığınıda sayarsak 15-20 dk olabiliyor...

anLadım hocam keşke yardımcı olsam benım pc iyi snnkınde 5 10 dk atıosa benımkınde 1 2 dk atar ama işde yardımcı olamıyorum neyse hocam yarınıda var bunun yarına kaldır artık .

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bu akşam şu uyumsuzluk sorunlarını düzeltirimde yarın okuldan gelince direk uploada başlarım
şuanda ortalama kalan mod sayısı 11.
25-30 tane mod vardı telefon flash atmaktan ekranında JAF yazıyor

e|2hNx

Üye
hehehe napsın teknolojide bi yere kadar yani hocam kolay gelsin tekrardan inş bir sıkıntı çıkmaz hocam birde bılıyorum mesajlarda kasmama modunu atıyorsunuz ama bazı fwlerde rastladım snnkınde yoktu tabi ama qenede soyleyım dedım yenısınde olmasın dıye alfasal da denermsn bi yazmayı fılan butun modları atınca kasma varmı baska bi ricam yok tek ricam yarına indireLim kurtlar vadisi var ben onu izlemeye gidiyorum sanada kolay gelsin hocam

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda kasma sorunu yok.
alfanumerik mesajı da şu işlerin hepsi bitsin denerim