PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
c6. ilerde latino eğer .043 e geçmesse kendim portlayacağımyeni sürüm derken c6 nın mı 5800 mı ve şu anda bu yeni sürüm üzerinde çalşıyormusun?
öyle hata veriyor ve yükleme kapanıyormu yoksa devammı ediyor eğer devam ediyorsa problem yok yüklenirkardeş private xhtml diye bir hata veriyor
diğer fw lerde öyle bir hata yoktu nasıl yapcaz
bitiyor az kaldıfw biraz daha hızlandı dediğim programları çıkarttım bir tek e mail i çıkartmadım gerek olabilir diye
Bir bakalım...üstüne basıyorum aynı temanın defoult icon sürümü MaxiCep.Com - Bilgilendirme
Nasıl hızlıyım demee
--------------- Ekleme ---------------
buda başkaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir tema yeşil defolut çok güzel
kardes ben daha öncede demiştim orjinal sound wawes temalarıda olsun diye umarım eklersın
yada şefaf temalar güzel olur birde effekleri umarım değiştirmezsin çünkü bunlar hızlı
BU hafta sonuna inş yetişirve ram üstünde biraz daha iyleştirmeler yaparsan iyi olur böyle cok iyi ama genede iyisi olursa
ilk yazdığın sorun bende olmadı.Hocam dikkatimi çekti. Şöyle ki; kilit kodu koyduğumda ekran kilidi açılmayabiliyor. Ekranı hiçbir şekilde aktifedemiyorum bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. Ayrıca telefonla görüşürken sensörler çalışmıyor dolayısıyla sensörü kapatsan da ekran kilitlenmiyor, dokunmatiği açık kalıyor. Bunların bir çözümü var mı?
Videolar,Resimlerresim ve videolar nereye kaydediliyor bulamıyorum faceye ekleyecem güzel fw beğendim
Bir beta tester'a ihtiyacım var.Fw yi 2 gün deneyecek olumlu ve olumsuz yönlerini yazacak bende ona göre final sürümünde değişiklik yapacağımhocam lnkleri ne zamn ekliceksin :d bekliyoruz
bence sen yapabildiğin genel bütün modları yap ve yayınla eminim beta bile olsa bir çok kişi yükleyip deneyecektir ve buraya şurası şöyle diye bilgi verecektir zaten burası cfw üstüne gördüğüm en iyi site eminim sonuca çabuk ulaşırızBir bakalım...
ilk yazdığın sorun bende olmadı.
dokunmatik kitleniyor kardeş eğer düzelmiyorsa bir hard format atmayı dene
Videolar,Resimler
Bir beta tester'a ihtiyacım var.Fw yi 2 gün deneyecek olumlu ve olumsuz yönlerini yazacak bende bende ona göre final sürümünde değişiklik yapacağım
bence sen yapabildiğin genel bütün modları yap ve yayınla eminim beta bile olsa bir çok kişi yükleyip deneyecektir ve buraya şurası şöyle diye bilgi verecektir zaten burası cfw üstüne gördüğüm en iyi site eminim sonuca çabuk ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?