Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

kendir

Üye
devam etmiyor kardeş

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende başka bir tane vardı onu bulabilirsem buraya eklerim onu denersin

kendir

Üye
tamam olur çok iyi olur

MusTy57

Üye
Kardeşim bu 5800 için mi C6 İçin mi pek anlayamadım 5800'ım var kurabilirmiyim bunu ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hmm güzelmiş.tmm bunuda tıkarım rofsa

--------------- Ekleme ---------------

ama dur sen bana extradan ikonları olmayan temalar bul daha az yer kaplarlar

üstüne basıyorum aynı temanın defoult icon sürümü MaxiCep.Com - Bilgilendirme
Nasıl hızlıyım deme e

buda başka bir tema yeşil defolut çok güzel

e|2hNx

Üye
kardes ben daha öncede demiştim orjinal sound wawes temalarıda olsun diye umarım eklersın

yada şefaf temalar güzel olur birde effekleri umarım değiştirmezsin çünkü bunlar hızlı

BU hafta sonuna inş yetişir ve ram üstünde biraz daha iyleştirmeler yaparsan iyi olur böyle cok iyi ama genede iyisi olursa

Hocam dikkatimi çekti. Şöyle ki; kilit kodu koyduğumda ekran kilidi açılmayabiliyor. Ekranı hiçbir şekilde aktifedemiyorum bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. Ayrıca telefonla görüşürken sensörler çalışmıyor dolayısıyla sensörü kapatsan da ekran kilitlenmiyor, dokunmatiği açık kalıyor. Bunların bir çözümü var mı?

resim ve videolar nereye kaydediliyor bulamıyorum faceye ekleyecem güzel fw beğendim

ndmylmz

Üye
hocam lnkleri ne zamn ekliceksin :d bekliyoruz

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bir bakalım...

ilk yazdığın sorun bende olmadı.
dokunmatik kitleniyor kardeş eğer düzelmiyorsa bir hard format atmayı dene
resim ve videolar nereye kaydediliyor bulamıyorum faceye ekleyecem güzel fw beğendim
Videolar,Resimler
hocam lnkleri ne zamn ekliceksin :d bekliyoruz
Bir beta tester'a ihtiyacım var.Fw yi 2 gün deneyecek olumlu ve olumsuz yönlerini yazacak bende ona göre final sürümünde değişiklik yapacağım

bence sen yapabildiğin genel bütün modları yap ve yayınla eminim beta bile olsa bir çok kişi yükleyip deneyecektir ve buraya şurası şöyle diye bilgi verecektir zaten burası cfw üstüne gördüğüm en iyi site eminim sonuca çabuk ulaşırız

e|2hNx

Üye

aynen katılıyorum kardeşim sen butun modlamaları vs yap kendin gözden geçir sonra paylaş bizde indirip deneyelim beta bile olmaz

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ok
bitiyor az kaldı

bu arada fw den çıkarttıklarım(yüksek ram için)

sözlük
aylin
ovi snyc(zaten çalışmıyordu)
ovi mağaza(yükleme dosyasını vereceğim)
etkin notlar

şimdilik bunlar

e|2hNx

Üye
çıkart vala telefonu aldım alalı o etkin notlar snyc aylin sözlük filan kullanmadım bu arada fikrimize uyduğun için teşekkürler bekliyoruz ya ALLAH

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
son kontrolleri yapıyorum

heyecan yaptım bak şimdi

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar betayı sunmaktan vazgeçtim yarın tam olarak koyacağım yarına kadar patlamazsınız herhalde