Utk4n*
Üye
Utk4n Verdigin qt installer için teşşekür ederim.yüklendi ama senin verdigin 4.6 versiyonu. Benim 4.7 versiyonunu yüklemem gerekiyor. qt molitiy prosu 4.7 versiyonunu istiyor. 4.7 versiyonunu indirdim pips'leri cıkarttım ama hata veriyor. swi erorr 0 !rivate/10202d56/import/packages/20011oc/backup_registration.xml böyle bir hata alıyorum. yardım pls
up up up.
--------------- Ekleme ---------------
Boş biR zamanımda haLLetmeye caLısıRım. ŞuanLık bişi yapamcam.
ya bn bu fw yi ilk defa yüklicemde görünüm olarak iyi duruyor peki bi zararı var mı..ilk defa yükleyeceğimde onun için biraz tırrrsssstımmm
peki bi hatası var mı bu fw nin?mesela bi arkadaş msn nin açılmadığını sölemiş..acaba nimbuzz açılır mı?veya başka bi hata var mı
-C6 derken ?? bende nokia 58000c6 nın navifirmle falan alakası yok onlarla hiç uğraşma
1)indirdiğin menüyü(5*4 4*4 3*4...) masaüstünde bir klasöre aç
2)jaf aç
3)bb5 seç
4)manual flash,dead usb,factory set,normal mode işaretli olsun crt308 in işaretini kaldır
5)sonra yukarda koyu yeşil olan butonlar göreceksin 1. yani mcu ya tıkla masaüstüne çıkarttığın fw nin .c0r uzantılı dosyasını seç
6)ppm ye tıkla masaüstündeki v01 uzantılıyı seç
7)ape variant tıkla masaüstündeki fpsx uzantılı olanı seç
8)telefonunu kapat
9)flash a bas
10)bir soru çıkacak tamam/devam et tıkla
11)tel in açma kapama tuşuna bas(BASILI TUTMA BAS ÇEK hemen zaten basıp çektiğin zaman ses açıksa windowsun donanım bulundu sesi gelmesi lazım
12)arka arkaya iki kere done yazınca teli kablosunu çıkart hayırlı olsun Turbo'n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?