PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
sendeki python sürümünde büyük ihtimal pips veya ona benzer birşey var ve yüklemeye izin vermiyorpython yükleyemiyorum dahili bileşen hatası aldım ne yapmam lazım
Aylin ablamız orda duruyorHocam Aylin eklimi
işine yaradığına sevindimben senin fw ne bendeki pytonu nasıl gömerim bende nokia fw editör var
rofs2 dosyasındaki systm - intall içine pythonu atsam yüklü gelir mi
--------------- Ekleme ---------------
gerek kalmadı python yüklendi ve işime yaradı !!!
Arkadaşım çok güzel bir fw şimdilik tek sıkıntı ovi store açılmıyor yüklemeye çalışıncada yükleme hatası veriyor. Eline sağlık.
N8 Tuş kilidi yokmu yoksa varda bendemi çalışmyor?
Aylin ablamız orda duruyor
işine yaradığına sevindim
Latino versiyonunun daha zamanı var millet 'şarj az gidiyor' diyor daha modluyorumbu linkler ne zaman eklenecek acaba...
aynendostum ovi store 1.7 'yi dene 1.8 de hata alırsın
Latino versiyonunun daha zamanı var millet 'şarj az gidiyor' diyor daha modluyorumLinkler ne zaman eklenecek acaba sabırsızlıkla bekliyorum
yukarda link verdim....dostum bu pyton runtime eksik içinde çözümün varmı beni deli etti, kaç tane denediysem düzgün bulamadım
1.sayfadakilerin aynısını yap sorunsuz yüklenirdiğer fw dosyalarından farklımı bunun yüklemesi ?
linkleri ekle be kolun mu kopacak
kardeşim bende yükliycemde pek anlamıyorum birazcık yardım.
bide hataları nelerdir
telefon sarjdayken soldaki yesil isik sabit yaniyor, cozumu yokmu bu lanet isigin
Teşekkürler
linkleri ekle be kolun mu kopacak
Utk4n Verdigin qt installer için teşşekür ederim.yüklendi ama senin verdigin 4.6 versiyonu. Benim 4.7 versiyonunu yüklemem gerekiyor. qt molitiy prosu 4.7 versiyonunu istiyor. 4.7 versiyonunu indirdim pips'leri cıkarttım ama hata veriyor. swi erorr 0 !rivate/10202d56/import/packages/20011oc/backup_registration.xml böyle bir hata alıyorum. yardım pls
Kardeş ben qt yi hiç kullanmadığım için bilmiyorum denememiştim ama sonraki güncellemede düzeltmeye çalışırım
4*4 Tam ekran olacak demiştin ama değil!
Latino versiyonunun daha zamanı var millet 'şarj az gidiyor' diyor daha modluyorum
aynen
Latino versiyonunun daha zamanı var millet 'şarj az gidiyor' diyor daha modluyorum....
yukarda link verdim....
1.sayfadakilerin aynısını yap sorunsuz yüklenir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun çalışan python runtime kendi uploadım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?