Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

N8 deki web browser port edilirse flash 10 mümkün olabilir ama oda edilirse yani ümit bekleme

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
belkide Pnht nin sıradaki portu Flash 10 u 5800 a entegre etmektir?

belkide Pnht nin sıradaki portu Flash 10 u 5800 a entegre etmektir?

kardeşim benim ismini bilmiyorum ama kardeşim diyeyim bence flashla alakası yok bu web browser ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü skyfireyi örnek verebiliriz seninde bildiğin gibi bütün videoları açabiliyor yani tarayıcıda bu özellik olması gerekir matrax arkadaş söyledi yabancı forumda önce N8 deki müzik çalar port edilecek sonra N8 deki web browser hatta bununla ilgli yazılar ve konular gördüm phnt uğraşırsa buna çözüm getirir

Swisyn

Üye
Tam arkadaşın telefonada bu cfwyi kuracaktım linkler yenilenene kadar bakıma alınmış, rica etsem acaba ö.m ile 4x4 linki elinde olan varsa gönderebilir mi?

Teşekkürler.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

4*3 Turbo geldi!!!!!

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yenilikleri 1. Sayfaya yazdım fw evrim geçirdi

okan_582

Üye
under kardeş bekleyeyimmi yoksaa indireyimmi

--------------- Ekleme ---------------

4x4 ü

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
4*4 Turbo yarın eklenecek ve tam ekran olacak. istersen 4*3 ü şimdi indir ilk deneyen sen olursun

5800 cı

Üye
4x4 ü bekliyorum

turboda hala batarya optimasyonu yokmu :S

ces5

Üye
Hocam birşey danışmak istiyorum caizmidir değilmidir bilmiyorum?

Fwlerinde Kullandığın tema ve efeklerini nerden bulabilirm gayet hoş ve hızlı ayrıca bu efeklerin hızlı çalışması için bir mod mu uyguladın yoksa efektin özelliğimi, senin fw ni uzun süre kullandım ve tek sıkıntım batarya idi şimdi başka fw deniyorum bunda da tema ve efektler seri değil seninki kadar.

ek olarak bir sorum daha var web tarayıcısında git sayfasında sende altta arama motorunda aratmak için seçenek var onu sonradan nasıl ekleriz.

turbonun önceki turbo versiyonundan farkı ne anlıyamadım?? açıklayabilirmisin

Linkleri bekliyoruz ... Teşekkürler.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
4x4 ü bekliyorum

turboda hala batarya optimasyonu yokmu :S
Lütfen bana saçma sorular sormayın Hızlı olması için genel olarak bataryadanda yemesi lazım Turbo modunda adı üstünde Cpu mod var yani batarya bekleme

anlamadım. daha detaylı açıklarmısın?

turbonun önceki turbo versiyonundan farkı ne anlıyamadım?? açıklayabilirmisin

1.Sayfada yazmıştım aslında
Menüyü kendi ellerimle tekrar düzenledim artık menü ayarsız değil
Facebook,Msn çalışmıyor diyen olursa konuyu kapatırım
kamera kullanılıyor hatası tamamen düzeltildi asla bu hata karşınıza çıkmıyor
Kurulduğunda hafıza kartında otomatik olarak Gizli klasörü oluşacak galeride görmek istemediklerinizi içine atın
5800 ses codecleri eklendi(Net ses için)

4*4 nezaman eklenecek?

4*4 Upload edicem Tam ekran olacak
Linkleri bekliyoruz ... Teşekkürler.

bild

Üye
4*4
bekliyorum hemen kuracağım

ces5

Üye
senin fw de kullandığın tema ve efektini hızlandırmak için bir mod uyguladınmı , yoksa seri olmasını sebebi tema ve efekt mi kendinden seri. ve senin kullandığın tema ve efektini nerden bulabilirim ,

fwnin web tarayıcısında sayfa aratma sekmesinin altında ayrıca google da yada bing de arat seçeneği var onu nasıl eklerim.

3.sdorum belki enteresandır ama başıma bir olay geldi (bunu sizi suçlamak için asla söylemiyorum sadece anlamak için soruyorum) başka bi fw yükledim ve telime imei niz kopyalanmıştır mesajı geldi. bu olay fw yi yükledikten yaklaşık 10 saat sonra geldi. fw yüklemek bu gibi sorunlar getirirmi ? telefonun c6 olarak gözükmesi farklı bi telefonda kullanılıyor gibi gözüküyor olabilirmi ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Garip. ilk defa bir fw yükleyince bunu duydum ama eğer öyle birşey varsa başınız belada demek imei
çalınmışsa telefonda çelınmış gibi birşey olur

arkadaşım linkleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum şuan zaten senin fw yüklü bende ama yenisi daha iyidir ne zaman eklenir linkler symbian turbo yüklemek istemiyorum

Swisyn

Üye
Eğer OPDA adlı siteden daha önce imei bilginiz ile sertifika aldıysanız bu mesajın gelmesi normaldir çünkü verilen imei bilgileriyle yeni telefonlar üretiyorlar.

Ek.
Şu 4x4 çıksa kursam, latino üstüne cfw tanımıyorum şu forumda