Round-Saturn
Üye
bbu gidişle flash ı biz anca rüyamızda görürüz. İyi bolt yapmış bişeler o programı biraz daha geliştirseler güzel olur. Kardeş sana bişey demek istiyorum. Telefonu sisteme n8 olarak göstersek ve flash 4 ü öyle atsak olur mu? Ben bu işlerden anlamıyom beliki işe yarar belkü saçmadır
belkide Pnht nin sıradaki portu Flash 10 u 5800 a entegre etmektir?
peki o matrax arkadaş nasıl yüklemiş o zaman ?
Lütfen bana saçma sorular sormayın Hızlı olması için genel olarak bataryadanda yemesi lazım Turbo modunda adı üstünde Cpu mod var yani batarya bekleme4x4 ü bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
turboda hala batarya optimasyonu yokmu :S
Hocam birşey danışmak istiyorum caizmidir değilmidir bilmiyorum?
Fwlerinde Kullandığın tema ve efeklerini nerden bulabilirm gayet hoş ve hızlı ayrıca bu efeklerin hızlı çalışması için bir mod mu uyguladın yoksa efektin özelliğimi, senin fw ni uzun süre kullandım ve tek sıkıntım batarya idi şimdi başka fw deniyorum bunda da tema ve efektler seri değil seninki kadar.
Uİ hız modu Turboda 35 Fps olduğundan + Cpu mod olduğundan tema efectlerinde kasma yapmaz seridir
--------------- Ekleme ---------------
ek olarak bir sorum daha var web tarayıcısında git sayfasında sende altta arama motorunda aratmak için seçenek var onu sonradan nasıl ekleriz.
turbonun önceki turbo versiyonundan farkı ne anlıyamadım?? açıklayabilirmisin
4*4 nezaman eklenecek?
Linkleri bekliyoruz ... Teşekkürler.
Garip.senin fw de kullandığın tema ve efektini hızlandırmak için bir mod uyguladınmı , yoksa seri olmasını sebebi tema ve efekt mi kendinden seri. ve senin kullandığın tema ve efektini nerden bulabilirim ,
fwnin web tarayıcısında sayfa aratma sekmesinin altında ayrıca google da yada bing de arat seçeneği var onu nasıl eklerim.
3.sdorum belki enteresandır ama başıma bir olay geldi (bunu sizi suçlamak için asla söylemiyorum sadece anlamak için soruyorum) başka bi fw yükledim ve telime imei niz kopyalanmıştır mesajı geldi. bu olay fw yi yükledikten yaklaşık 10 saat sonra geldi. fw yüklemek bu gibi sorunlar getirirmi ? telefonun c6 olarak gözükmesi farklı bi telefonda kullanılıyor gibi gözüküyor olabilirmi ?
Eğer OPDA adlı siteden daha önce imei bilginiz ile sertifika aldıysanız bu mesajın gelmesi normaldir çünkü verilen imei bilgileriyle yeni telefonlar üretiyorlar.senin fw de kullandığın tema ve efektini hızlandırmak için bir mod uyguladınmı , yoksa seri olmasını sebebi tema ve efekt mi kendinden seri. ve senin kullandığın tema ve efektini nerden bulabilirim ,
fwnin web tarayıcısında sayfa aratma sekmesinin altında ayrıca google da yada bing de arat seçeneği var onu nasıl eklerim.
3.sdorum belki enteresandır ama başıma bir olay geldi (bunu sizi suçlamak için asla söylemiyorum sadece anlamak için soruyorum) başka bi fw yükledim ve telime imei niz kopyalanmıştır mesajı geldi. bu olay fw yi yükledikten yaklaşık 10 saat sonra geldi. fw yüklemek bu gibi sorunlar getirirmi ? telefonun c6 olarak gözükmesi farklı bi telefonda kullanılıyor gibi gözüküyor olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?