Utk4n* Üye GoogLe çeviRiyi kuLLanmadım hiç. sozLuk.net waR oRaSı daha koLay diRek keLimeyi yazıyorSun veRiyoR cevabını bütün diLLerde ^^. Bu bütün fw yapanLarın soRunu heraLde .
GoogLe çeviRiyi kuLLanmadım hiç. sozLuk.net waR oRaSı daha koLay diRek keLimeyi yazıyorSun veRiyoR cevabını bütün diLLerde ^^. Bu bütün fw yapanLarın soRunu heraLde .
PriZm Üye Konu Sahibi Onu hiç kontrol etmedim:S sonraki güncellemeye yoksa eklerim ama youtube vs video paylaşım sitelerinden gayet güzel izliyorum
Onu hiç kontrol etmedim:S sonraki güncellemeye yoksa eklerim ama youtube vs video paylaşım sitelerinden gayet güzel izliyorum
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: Onu hiç kontrol etmedim:S sonraki güncellemeye yoksa eklerim ama youtube vs video paylaşım sitelerinden gayet güzel izliyorum Genişletmek için tıkla ... diğer paylaşım siteleri hangisi oluyor ?
~UnderTaker~' Alıntı: Onu hiç kontrol etmedim:S sonraki güncellemeye yoksa eklerim ama youtube vs video paylaşım sitelerinden gayet güzel izliyorum Genişletmek için tıkla ... diğer paylaşım siteleri hangisi oluyor ?
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: İzlesene,metacafe vb Genişletmek için tıkla ... yok abi sen şaka yapıyorsun izlesene 5800 da hiç açılmadı şaka demi metacafede açılmıyordu şakacı seni
~UnderTaker~' Alıntı: İzlesene,metacafe vb Genişletmek için tıkla ... yok abi sen şaka yapıyorsun izlesene 5800 da hiç açılmadı şaka demi metacafede açılmıyordu şakacı seni
PriZm Üye Konu Sahibi nasıl? ben izleseneyi açıyorum metacafe ise kafasına göre bazen hiç açılmıyor anlamıyorum ben bu siteleri:S
nasıl? ben izleseneyi açıyorum metacafe ise kafasına göre bazen hiç açılmıyor anlamıyorum ben bu siteleri:S
Round-Saturn Üye ben şu ana kadar izlesene hiç izleyemedim hatta geçen denedim yine olmadı flash simgesi çıkıyor
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: Şuan denedim senin dediğin hatayı verdi ama daha önce yemin açmıştı:S Genişletmek için tıkla ... ilk defa 5800 kullanan birinin izlesene.com u izliyorum dediğini duydum oda sen çıktın tebrikler kardeş :
~UnderTaker~' Alıntı: Şuan denedim senin dediğin hatayı verdi ama daha önce yemin açmıştı:S Genişletmek için tıkla ... ilk defa 5800 kullanan birinin izlesene.com u izliyorum dediğini duydum oda sen çıktın tebrikler kardeş :
PriZm Üye Konu Sahibi Çok daha öncesinde açmıştı(başka fw de) tabi sonra ne olduysa açılmamaya başladı
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: Çok daha öncesinde açmıştı(başka fw de) tabi sonra ne olduysa açılmamaya başladı Genişletmek için tıkla ... ilginç sırf bu yüzden senin cfw ni yüklicem bakalım açacakmı çok merak ediyorum açmıcak ama biliyorum
~UnderTaker~' Alıntı: Çok daha öncesinde açmıştı(başka fw de) tabi sonra ne olduysa açılmamaya başladı Genişletmek için tıkla ... ilginç sırf bu yüzden senin cfw ni yüklicem bakalım açacakmı çok merak ediyorum açmıcak ama biliyorum
PriZm Üye Konu Sahibi Ben denedim kardeş yok açmıyor flash sürümü eksik:S zaten şimdi indirme akşama doğru yeni versiyon geliyor(Turbo mod)
Ben denedim kardeş yok açmıyor flash sürümü eksik:S zaten şimdi indirme akşama doğru yeni versiyon geliyor(Turbo mod)
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: Ben denedim kardeş yok açmıyor flash sürümü eksik:S zaten şimdi indirme akşama doğru yeni versiyon geliyor(Turbo mod) Genişletmek için tıkla ... o zaman eskiden nasıl açmayı başardın neyse flash lite 4.1 eklemeyi unutma youtube ve milliyet video daha sorunsuz olsun
~UnderTaker~' Alıntı: Ben denedim kardeş yok açmıyor flash sürümü eksik:S zaten şimdi indirme akşama doğru yeni versiyon geliyor(Turbo mod) Genişletmek için tıkla ... o zaman eskiden nasıl açmayı başardın neyse flash lite 4.1 eklemeyi unutma youtube ve milliyet video daha sorunsuz olsun
Round-Saturn Üye ~UnderTaker~' Alıntı: çalışanını bulabilirsem eklerim bugüne kadar ne kadar bulduysam hepsi bozuktu Genişletmek için tıkla ... forumda bi arkadaş flash lite 4 ü eklemişti sende eklersin bence
~UnderTaker~' Alıntı: çalışanını bulabilirsem eklerim bugüne kadar ne kadar bulduysam hepsi bozuktu Genişletmek için tıkla ... forumda bi arkadaş flash lite 4 ü eklemişti sende eklersin bence