PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet kullanabilirim. Kodekleri kendim eklerimde birde ovi haritalara girdiğimde geri atıyor.
Biraz daha hızlı ve stabil olsa nokia kıskanır siteyi kapattırır
Bu hafta içinde yeni sürüm geliyor kullanıcıların şikayet ettiği hatalardan arındırılmış olarak
Utk4n*'nın Fw sinin yeni versiyonunda gördüğüm N8 iconlu medya tuşunu da ekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
Turbo yeni versiyonu yarın geliyor
Batarya süresi çok az gidiyor, sarj et bırak 2 gün içerisinde dokunmasanız bile bitiyor buna bir çözüm bulunamaz mı acaba?
ArkadaS sadece hız oLarak yaptıgı için fw yi öyLediR hızı iyi bataRya süReSi kısadıR ama baSka tüRLüde hızLı oLmaz teLefon mecbuR bi yeRden kıSacakSın.
yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyeceklerdosya gizlemek için bir dosya varmı?
Doğru.bu fw yi hız için tasarladım batarya benim için pek önemli değil binlerce kasma olduktan sonra
Money.yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyecekler
Şu pc kaSanıda bi değiştiR de baRi azcık hızLanSın biLgisayaRında.
Google çeviriye bak
--------------- Ekleme ---------------
Nfe den dosya çıkartmak bile ne biçim uzun sürüyor düşün halimiama yılmadım genede Fw yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?