Ulysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Orjinal olmayan ikonlar ramı yer bitirir.şarj dayanmaz.hem orjinal ikonlu hem de belle yayınlaya bilirsin.eminol orjinali daha çok indirilecektir.çalışmalarında başarılar diliyorum.birisi ile konuşurken tuşaç yapınc kapat bekle sustur ahize menüsü görünsün.bu bütün cfwlerde düzeltilemeyen tek sorun.umarım senin cfw ende olmaz böyle bir şey.
Flash ev ekranı gömmen gerekiyor gerçekten en verimli görsel deneyimi flash ev ekranlarında yaşıyoruzistersen ben sana ev Hafıza kartına atılması gereken ev ekranlarını ve kolay geçiş için flash manager'ı atarım fakat önce CFW'ne flash ev ekranını gömmen gerekli.Ben bu forumda bulmuştum 2 klasör birşeydi
ne zaman paylaşacaksın sorunsuz cfw yi
Telefon gerçekten çok feci hızlı speedygo da 1480 gördümAma telefonun orjinal programlarını silme bence çevrimiçi paylaşım haritalar mağaza vs. vs.
bende mesaj gelmedi. Telefonu hiç kullanmadım.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html
yukarıdaki cfwyi baz alarak yeni çfw ne rota tayin edersen uygun olacağı kanaatindeyim.çalışmalarında başarılar dilerim.
Aslında aklımda Revolve'nin v23 için olanını çıkartmak vardı. Ama Engin abiye sormadan yapamam. Sonuçta onun emek verdiği bir şey.
Çıkr güzel kardeşim çıkaryapamadıpın bişey olursa mesajda at yardımcı olurum biliyosun
ısrarla söylüyorum !! çevrimiçi paylaşım silinmesinn
Tamam sakin2 ayrı CFW yapıcam. Birisinde bundaki gibi Haritalar hariç aynı şeyleri silicem. Ötekinde sadece gereksiz olanları. Dediğin gibi çevrimiçi paylaşımı falan silmeden.
kurmamla kaldırmam bir oldu. yanlış anlama seni kötülemek istediğimden değil. kameranın çalışmadığını farkettim o nedenle orjinal fwye döndüm. ama gelecek vaad eden bir arkadaşımızsın daha iyilerini bekliyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?