htckcr Üye jimmyjoe' Alıntı: n95 8gb da deneyen varmı ya ben de teli yeni aldım hiç kurcalamadım daha ve emin olmadan da bişi yüklemek istemiorum telefonuma :S Genişletmek için tıkla ... ben denedim ama olmadı:S desteklemiyor dedi
jimmyjoe' Alıntı: n95 8gb da deneyen varmı ya ben de teli yeni aldım hiç kurcalamadım daha ve emin olmadan da bişi yüklemek istemiorum telefonuma :S Genişletmek için tıkla ... ben denedim ama olmadı:S desteklemiyor dedi
cotanak81 Üye ya fetret dostum yanlız bu msn programı 6600 da veri alınsınmı sorusunu sormasa iyi olur ya diger msn programları gibi yinede paylaşım için sagol
ya fetret dostum yanlız bu msn programı 6600 da veri alınsınmı sorusunu sormasa iyi olur ya diger msn programları gibi yinede paylaşım için sagol
kocaturk_24 Üye bende n80 var ama hiç proğram yükliyemedim ya ben sorun var yada tlf da tuş kilidi hariç bu konuda yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
bende n80 var ama hiç proğram yükliyemedim ya ben sorun var yada tlf da tuş kilidi hariç bu konuda yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
ahmetsyr Üye yha arkadaslar hiç kontorden bahsedilmiyo neden acaba kac kontor yiyor bu program sölermiisniz