seydiaa Üye selam ,programı n95 8gb telefona kurdum,denildiği gibide dosyaları data klasörüne attım,ama kiss 60 programını aç dediğimde açmıyor ve öylece kalıyor,araçlar-dosya yöneticisi bölümü-kiss60-data klasörüne girdiğimde atttığım dosyaları görüyorum,hatta çalıştırıyorum,ama malesef ekran koruyucu yapamıyorum,nerede bi yanlış yapıyorum acaba,bilgilendirirseniz sevinirim...
selam ,programı n95 8gb telefona kurdum,denildiği gibide dosyaları data klasörüne attım,ama kiss 60 programını aç dediğimde açmıyor ve öylece kalıyor,araçlar-dosya yöneticisi bölümü-kiss60-data klasörüne girdiğimde atttığım dosyaları görüyorum,hatta çalıştırıyorum,ama malesef ekran koruyucu yapamıyorum,nerede bi yanlış yapıyorum acaba,bilgilendirirseniz sevinirim...
Flagellvm.Dei Üye başka swf uzantılarıda aynı yöntemle kullanmak mümkünmü ?? Bu arada çok sağol..hakikaten güzel bi program
başka swf uzantılarıda aynı yöntemle kullanmak mümkünmü ?? Bu arada çok sağol..hakikaten güzel bi program
oguzreis Üye arkadaşlar bu swf dosyalarıyla oynayabileceğimiz ebatlarını değiştirebileceğimiz bi program varmı bildiğiniz ?///
arkadaşlar bu swf dosyalarıyla oynayabileceğimiz ebatlarını değiştirebileceğimiz bi program varmı bildiğiniz ?///