SHS Üye Çıkayım hayat yoluna, bir elimde sigaram gidiyorum sonuna ----------Eklendi @ 21:00:28 ---------- Yazıldı @ 20:59:24 ---------- Şiir çıkarmayı bi ben düşündüm sanıyordum
Çıkayım hayat yoluna, bir elimde sigaram gidiyorum sonuna ----------Eklendi @ 21:00:28 ---------- Yazıldı @ 20:59:24 ---------- Şiir çıkarmayı bi ben düşündüm sanıyordum
Astrosman Üye Sehriyar' Alıntı: sonuna kadar yazmak isterdim ama tenefüs vermiştim kendime sınavım var çalışmam lazım Genişletmek için tıkla ... benimde yarın yazılım var dil anlatım bende ara verdim ondan başarılar dilerim sınavından geçmeyi
Sehriyar' Alıntı: sonuna kadar yazmak isterdim ama tenefüs vermiştim kendime sınavım var çalışmam lazım Genişletmek için tıkla ... benimde yarın yazılım var dil anlatım bende ara verdim ondan başarılar dilerim sınavından geçmeyi
SHS Üye önümde diyelim ona.. önümde hayatın çok uzun ve tehlikeli yolları, üzerimde sevdanın pembe bulutları, gidiyorum, ama bu yolun sonunu bilmiyorum..
önümde diyelim ona.. önümde hayatın çok uzun ve tehlikeli yolları, üzerimde sevdanın pembe bulutları, gidiyorum, ama bu yolun sonunu bilmiyorum..