V/RS Üye pelın_' Alıntı: adammısın dıye sana demedım oyun oynuyoruz devam et Genişletmek için tıkla ... devam ettim işte alla allaaa
pelın_' Alıntı: adammısın dıye sana demedım oyun oynuyoruz devam et Genişletmek için tıkla ... devam ettim işte alla allaaa
V/RS Üye pelın_' Alıntı: allah allah ya delımı ne Genişletmek için tıkla ... ne olduğunu anladım buda oyu ama oyun ayağına iyi laf koyuyosun anlamadım sanma
pelın_' Alıntı: allah allah ya delımı ne Genişletmek için tıkla ... ne olduğunu anladım buda oyu ama oyun ayağına iyi laf koyuyosun anlamadım sanma
V/RS Üye anlatsana bana sevgini. gizlemesen sevgini, söylesen sevdiğini. hadi canım anlatsana, dinliyorum seni
anlatsana bana sevgini. gizlemesen sevgini, söylesen sevdiğini. hadi canım anlatsana, dinliyorum seni
V/RS Üye Dampierre' Alıntı: seni tenhada kıstırırım Genişletmek için tıkla ... kıstırırım seni ben kıstırırım biyerlerden
Dampierre' Alıntı: seni tenhada kıstırırım Genişletmek için tıkla ... kıstırırım seni ben kıstırırım biyerlerden
V/RS Üye enwer k' Alıntı: biyerlerden para gelicek galiba Genişletmek için tıkla ... galiba ben seni hiç tanımamışım
enwer k' Alıntı: biyerlerden para gelicek galiba Genişletmek için tıkla ... galiba ben seni hiç tanımamışım
technoshark Üye 5800ci' Alıntı: galiba ben seni hiç tanımamışım Genişletmek için tıkla ... tanımamışım derken... zamanla tanırsın merak etme..
5800ci' Alıntı: galiba ben seni hiç tanımamışım Genişletmek için tıkla ... tanımamışım derken... zamanla tanırsın merak etme..
V/RS Üye technoshark' Alıntı: tanımamışım derken... zamanla tanırsın merak etme.. Genişletmek için tıkla ... etme eyleme şu garip aşığın gönlünü ezip geçme
technoshark' Alıntı: tanımamışım derken... zamanla tanırsın merak etme.. Genişletmek için tıkla ... etme eyleme şu garip aşığın gönlünü ezip geçme
.BlueTR Üye naber güzelim atlada gezelim bu arada etikletlerde fena işin içine zevk kelimesi girince acayip şeyler çıkmış
naber güzelim atlada gezelim bu arada etikletlerde fena işin içine zevk kelimesi girince acayip şeyler çıkmış