Praetor Emekli Yönetici Arkasında bütün halkı vardı, herkesin beynini yıkamıştı ve bir dünya savaşına neden oldu, sayısı asla bilinemeyacak kadar insanı katledip...
Arkasında bütün halkı vardı, herkesin beynini yıkamıştı ve bir dünya savaşına neden oldu, sayısı asla bilinemeyacak kadar insanı katledip...
Mustafa Furkan Üye Katledip Sonra da Dünya'nın O'na Muhtaç Olmasını Sağlamıştı.. Ayrıca Süper Güç Olma Hedefindeydi..
CEREN Üye ben hayatı hiç sevmiyorum ya aslında seviyorum da işte bazen böyle bir sevmemezlik çıkıyor ortaya nasıl bi cümle bu ya
ben hayatı hiç sevmiyorum ya aslında seviyorum da işte bazen böyle bir sevmemezlik çıkıyor ortaya nasıl bi cümle bu ya
Praetor Emekli Yönetici Ya ben kelimesiyle bitirmeye gelmiyor herkes kendini anlatıyor, dinlemek zorunda mıyım ben?..
CEREN Üye canmir' Alıntı: maşallah sende ole bir cumle kurmuşunki ceren bi turlu bir şey uyduramadım valla Genişletmek için tıkla ... ben senin yerıne kurayım ozaman göremiyormuş kaç zamndır sevdiklerini...
canmir' Alıntı: maşallah sende ole bir cumle kurmuşunki ceren bi turlu bir şey uyduramadım valla Genişletmek için tıkla ... ben senin yerıne kurayım ozaman göremiyormuş kaç zamndır sevdiklerini...