Nazy Üye (yaw irem cinnet geçiricem DEMEK ile nasıl bir cümle başlarki) demek gidiyorsun ha git dışarısı rüzgar dışarısı fırtına
(yaw irem cinnet geçiricem DEMEK ile nasıl bir cümle başlarki) demek gidiyorsun ha git dışarısı rüzgar dışarısı fırtına
iremm Üye Nazy' Alıntı: (yaw irem cinnet geçiricem DEMEK ile nasıl bir cümle başlarki) demek gidiyorsun ha git dışarısı rüzgar dışarısı fırtına Genişletmek için tıkla ... ( napayım halla halla ) fırtında dısarı çıkma sana bişi olursa ben ölürümehe
Nazy' Alıntı: (yaw irem cinnet geçiricem DEMEK ile nasıl bir cümle başlarki) demek gidiyorsun ha git dışarısı rüzgar dışarısı fırtına Genişletmek için tıkla ... ( napayım halla halla ) fırtında dısarı çıkma sana bişi olursa ben ölürümehe
Nazy Üye iremm' Alıntı: ( napayım halla halla ) fırtında dısarı çıkma sana bişi olursa ben ölürümehe Genişletmek için tıkla ... ölürüm senin için zalimmmmm
iremm' Alıntı: ( napayım halla halla ) fırtında dısarı çıkma sana bişi olursa ben ölürümehe Genişletmek için tıkla ... ölürüm senin için zalimmmmm