Praetor Emekli Yönetici ufuk023' Alıntı: bir kere sen o sınavı kazanamazsın... (kere ile başlayan kelime olmayacağı için) Genişletmek için tıkla ... Kazanamazsın dedin ama yanıldın zira "kere" Türkçe bir "kelimedir"! (Bkz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Ben yazarım kelimemi sona, yaratıcılığına kalmış o kelimeyi başa koyacak cümle bulma...
ufuk023' Alıntı: bir kere sen o sınavı kazanamazsın... (kere ile başlayan kelime olmayacağı için) Genişletmek için tıkla ... Kazanamazsın dedin ama yanıldın zira "kere" Türkçe bir "kelimedir"! (Bkz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Ben yazarım kelimemi sona, yaratıcılığına kalmış o kelimeyi başa koyacak cümle bulma...
Praetor Emekli Yönetici ufuk023' Alıntı: değiştirmekle ilgisi yok karıştırmakla alakalı.... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- FerreT' Alıntı: Huzurluyum kızlardan uzak kalınca.. Genişletmek için tıkla ... Kalınca bir sopa bulup, beni rahatsız edenlerin kafasına kafasına.......
ufuk023' Alıntı: değiştirmekle ilgisi yok karıştırmakla alakalı.... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- FerreT' Alıntı: Huzurluyum kızlardan uzak kalınca.. Genişletmek için tıkla ... Kalınca bir sopa bulup, beni rahatsız edenlerin kafasına kafasına.......