iremm Üye (olduğumuyla cümle mi kurulur yaaa ferret yine yaptın yapacağını -ol - kelimenin kökünü alıyorum) ol kendin gibi baska semale dönüşmene gerek yok
(olduğumuyla cümle mi kurulur yaaa ferret yine yaptın yapacağını -ol - kelimenin kökünü alıyorum) ol kendin gibi baska semale dönüşmene gerek yok
FerreT Üye canturgay' Alıntı: doğdum ben.yeniden seninle.. Genişletmek için tıkla ... Seninle yaşamak bana mutlulluk veriyor
canturgay' Alıntı: doğdum ben.yeniden seninle.. Genişletmek için tıkla ... Seninle yaşamak bana mutlulluk veriyor
iremm Üye FerreT' Alıntı: Serseri değilim ben Kalbinede ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... yok olmaz bu sefer ben ısmarlayacam
FerreT' Alıntı: Serseri değilim ben Kalbinede ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... yok olmaz bu sefer ben ısmarlayacam
osezer10 Üye FerreT' Alıntı: Ismarlarım ben bir kez olsun mutlu olursun Genişletmek için tıkla ... to be or not to be olmak yada olmamak
FerreT' Alıntı: Ismarlarım ben bir kez olsun mutlu olursun Genişletmek için tıkla ... to be or not to be olmak yada olmamak
iremm Üye FerreT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... (ya senin bu smileyi koyman beni gulmekten ölduruyo nedense ) olursun sende birgün asık buyuk konusma
FerreT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... (ya senin bu smileyi koyman beni gulmekten ölduruyo nedense ) olursun sende birgün asık buyuk konusma
canturgay Üye gerektiğini diyorsunda.. sadece kızlara mı bence bütün insanlara ..(e başı biraz saçma oldu ama sonda hafif toparladımm içimdede kalmadı..)
gerektiğini diyorsunda.. sadece kızlara mı bence bütün insanlara ..(e başı biraz saçma oldu ama sonda hafif toparladımm içimdede kalmadı..)