Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Birlikte neler yaşadık şu yatakta MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Vardım ben sen yokken MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Dutluktu hayatımda gördüğüm son şey MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Şey dedim ona bilerek MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Bilmediğini yaptım dun gece MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Gece yapıyorsan bilmediğimi akılsız adamın aklını alamam alsamda farkına varamaz
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Varamaz yaramaz diye başlar herşey konu kapandı artık e naber MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Varamaz yaramaz diye başlar herşey konu kapandı artık e naber MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Okey attık arkadaşlarla MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap arkadaşlarla geçen gidiyoz treksimut u gördüm yolda gidiyordu umursuzca
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Kaygısızca gidiyordum dun gece yolda yanımdan geçen siycey ve arkadaşlarıyla MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kaygısızca gidiyordum dun gece yolda yanımdan geçen siycey ve arkadaşlarıyla MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.