Invoke Üye Ne şey oda! diyorum aslında yanlış oluyor eğer "şey o da ne" şeklinde yazsaydınız böyle olmazdı. :/ Da ayrı yani haa oyununuzu bozdm - - - Eklendi - - - hmm sadece ilk kelimeymiş lan tamam tamam kızmayın - - - Eklendi - - - o zaman düzeltme devam edin burdan " ne var lan?"**
Ne şey oda! diyorum aslında yanlış oluyor eğer "şey o da ne" şeklinde yazsaydınız böyle olmazdı. :/ Da ayrı yani haa oyununuzu bozdm - - - Eklendi - - - hmm sadece ilk kelimeymiş lan tamam tamam kızmayın - - - Eklendi - - - o zaman düzeltme devam edin burdan " ne var lan?"**
only star Üye lan diyen nickini yazamadığım kişinin birden celallenmesine şaşırdım diyerek bir cümle kurulmuştur.
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Gösterdiğim gibi bir hata alıyorum Genişletmek için tıkla ... alıyorum demekle bu işler bitmiyor.
İhtiyar007' Alıntı: Gösterdiğim gibi bir hata alıyorum Genişletmek için tıkla ... alıyorum demekle bu işler bitmiyor.
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Bitmiyor boğazın güzelliği Genişletmek için tıkla ... Güzelliği ile başım dominosa gitti.
İhtiyar007' Alıntı: Bitmiyor boğazın güzelliği Genişletmek için tıkla ... Güzelliği ile başım dominosa gitti.