busem Üye Originally posted by ambassador@May 3 2005, 04:06 PM sen neden bana hep muhalif davranıyon yaw anlamadım bırak oyun aksın gitsin [post=45113]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... oyunun bir kuralı var değilmi?son kelimeyii başa koyacaksın 2.kelime yapmayacaksın..oyunu kuralıyla oynamayacaksanız oynamayın lütfen
Originally posted by ambassador@May 3 2005, 04:06 PM sen neden bana hep muhalif davranıyon yaw anlamadım bırak oyun aksın gitsin [post=45113]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... oyunun bir kuralı var değilmi?son kelimeyii başa koyacaksın 2.kelime yapmayacaksın..oyunu kuralıyla oynamayacaksanız oynamayın lütfen
prince of hell Üye Originally posted by mayday_@May 3 2005, 05:45 PM biliyorumda ne oluyo ki?? [post=45316]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... maydaycim dogru oyna su oyunu yeni cümlemiz : ne oluyoki simdi bana dimi sanki topic editörüyüm dimi
Originally posted by mayday_@May 3 2005, 05:45 PM biliyorumda ne oluyo ki?? [post=45316]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... maydaycim dogru oyna su oyunu yeni cümlemiz : ne oluyoki simdi bana dimi sanki topic editörüyüm dimi
hidayet Üye Bütün yazdığınız yazıları neredeyse inceledim hep tartışıyorsunuz : Yakışmıyor bu maxicepüyelerine...
Bütün yazdığınız yazıları neredeyse inceledim hep tartışıyorsunuz : Yakışmıyor bu maxicepüyelerine...
prince of hell Üye oyun diyodum seyy hani son kelime falan bejeke arkadasımızın dediği gecerlidir söyleyecektim ama cesaret edemedim ..
oyun diyodum seyy hani son kelime falan bejeke arkadasımızın dediği gecerlidir söyleyecektim ama cesaret edemedim ..
..::Riddick::.. Üye Edemedim insanları olduğu gibi kabul.. (devrik bişey oldu ama kusura bakmayın artık) :wacko:
prince of hell Üye kız gözlerini açtığında karşısında elinde minik bir kutu bulunan sevgilisini gördü