Praetor Emekli Yönetici Ülke mi yazacaksınız İyi de onlar özel isin! Bu oyunda özel isim yazılamaz! Kural! Ben koydum! Ben de mahmut, rezzan, fatma falan yazayım bari! Ne de olsa onların da İngilizceleri aynı!!! Yugoslaviaymiş... ATA! = Ben!!!
Ülke mi yazacaksınız İyi de onlar özel isin! Bu oyunda özel isim yazılamaz! Kural! Ben koydum! Ben de mahmut, rezzan, fatma falan yazayım bari! Ne de olsa onların da İngilizceleri aynı!!! Yugoslaviaymiş... ATA! = Ben!!!
Mustafa Furkan Üye praetor282' Alıntı: Ülke mi yazacaksınız İyi de onlar özel isin! Bu oyunda özel isim yazılamaz! Kural! Ben koydum! Ben de mahmut, rezzan, fatma falan yazayım bari! Ne de olsa onların da İngilizceleri aynı!!! Yugoslaviaymiş... ATA! = Ben!!! Genişletmek için tıkla ... O akLıma GeLmedi Yaw.. Alttaki Devam Et
praetor282' Alıntı: Ülke mi yazacaksınız İyi de onlar özel isin! Bu oyunda özel isim yazılamaz! Kural! Ben koydum! Ben de mahmut, rezzan, fatma falan yazayım bari! Ne de olsa onların da İngilizceleri aynı!!! Yugoslaviaymiş... ATA! = Ben!!! Genişletmek için tıkla ... O akLıma GeLmedi Yaw.. Alttaki Devam Et
Praetor Emekli Yönetici Arkadaşlar sarkastik yazıları ciddiye almamak lazım... Özel isim kullanılmasından yana değilim sadece bu oyunda... (to) replewy : Gasp olmuş eşyayı kurtarmak...
Arkadaşlar sarkastik yazıları ciddiye almamak lazım... Özel isim kullanılmasından yana değilim sadece bu oyunda... (to) replewy : Gasp olmuş eşyayı kurtarmak...
Praetor Emekli Yönetici minimum lending rate : 1981 yılına kadar Bank of England tarafından kıymetli evrakın iskonto edildiği en düşük oran. ( Bunu tesadüfen buldum ben de bilmiyordum )
minimum lending rate : 1981 yılına kadar Bank of England tarafından kıymetli evrakın iskonto edildiği en düşük oran. ( Bunu tesadüfen buldum ben de bilmiyordum )