Son Günlerin baya ucuza satılan TV'li N99i TAnıtımı resimleri özellikleri,daha kimsede yok

bilal38

Üye
ben kayseride telefon tamir servisiyim teli açtık inceledik nokiadan daha kaliteli malzeme kullanmış eğer nokia bu telefonu çine yaptırsaydı 1500 ytl idi ARKEDEŞLER ŞUNU UNUTMAYIN nokia yahudilerin ve bütün nokıanın malları çinde üretilir monteside uluslar arası kota olayından dolayı çeşitli ülkelerde monte edilir herhangi bir nokıanın içini açın eski bir nokıa olabilir parçalarının üzerindeki yazıları okuyun mercekle MADE İN CHİNA yazar )))))

sadece televizyonu için 0 telefona 270 ytl vermem

çin malı işte symbian yok bu tellerde televizyon izlemek isteyen varsa alsın kaç gün dayanırsa onu da bilemem.nokyalarda zaten vodofone hat ile bedava tv izleniyor çok önemli ise.şahsen paranızı çöpe atmayın

bu telefon sahtedir bi rivayete göre nokia çin de işçi maaşları düşük diye telefon yaptırmaya başlamış nokia telefonların arkadaki kabının (bataryanın üstündeki kap) titanyumdan yapılmasını istemiş çinliler plastikten yapınca bi anlaşmazlıktan dolayı nokia markasını çekmiş mallar elde kalınca böyle piyasaya ucuz ucuz sürülmüş eğer nokia çıkartsaymış bu telefonları 1000 ytl ile 2500 ytl arası bi fiyat biçmeyi düşünüyormuş

ametkisa

Üye
arkadaşlar benim yiğen almış ama çok pişman yani önce cazip gibi gelen özellikler var ama çok berbat bir menü işleyiş şwkli var ve bişey yapma istediğinizde pek sözünüzü dinlemiyor aman ha diyoruz.... saygılar

talop32

Üye
arkdaşlar bunu sakın bilidiğiniz nokia zannetmeyin çünkü değil bu ucuz bir çin malı bu yanlış anlamalar yüzünden bu şirket köşeyi döndü bu NOKİA N99 şu an nokianın envanterinde öyle bi telefon yok nokia şti. grubu duyurmuştu. N serisi bi telefon daha çıkaracağını ancak henüz çıkarmadı bunlarda çıkacağını duyunca kolları sıvadı bu teli çıkardılar zaten bakabildiğiniz kadar tvli tellere bakın hepsi hemen hemen aynı şekilde bu da kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışan korsan şirketlerden biri... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

arkadaşlar elimde tertemiz n99i bulunmaktadır.Yanında kulaklığı şarz aleti,256mb hafıza kartı,data kablosu verilcektir.2.el olmuş olduğu için çok fzla garanti veremem 1 hafta suretinde telefona garanti veririm çünkü telefonu (kırarsınız,düşürsünüz) diye tedbir aldık.telefonda

v2.0 QQ BLUETOOTH
PAKET VERİ
VERİ AKTARMA
2MEGAPİXEL KAMERA
1600X1200 ÇÖZÜNÜRLÜK
3.0 DOKUNMATİK EKRAN
ANOLOG TV(CEPMOBİLE)
YAKLAŞIK 1M RENK
4GB TA KADAR HAFIZA KARTI DESTEKLEME
28MB KENDİ HAFIZASI VAR(ARTTIRILABİLİR)
VE EKSRADAN
TEK HAT
KRONOMETRE
HESAP MAKİNESİ
FM RADYO ÇALAR
GİBİ DESTEKLERİ VAR.
AYRICA TELEPHONE KAÇK DEĞİLDİR
FATURALI DIR
E-MAİL İ BULUNDUĞU İÇİN
KAPANMA GİBİ BİR OLASILIK YOKTUR.
TELEFONA TOPLAM
120 TL İSTİYORUM

AYRICA HER N99 FARKLIDIR

rafi1994

Üye

aynen katılıyorum dikkat et arkadaş biraaz

arkadaşı yanlışın var,değişik n99 larda menü ler daima değişik olur
ben toplamda 2 sene boyunca bu telefonu kullandım.ve en ufak bir sıkıntı duymadım
size vereceğim telfon 1 ay kullanılmış olup garantisi halen devam ediyor fakat bunu bize satan akadaş garanti elgesini kaybetmiş olduğu için.sana söyleceğim bu telefonun birçok çeşiti var

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu n99i adı verilen telefonun birçok çeşiti olduğunu hala anlamadınızmı
çif kameralısı var
5megapixellisi
var.
wireless olan bile var