Son Günlerin baya ucuza satılan TV'li N99i TAnıtımı resimleri özellikleri,daha kimsede yok

jatvalca

Üye
çinliler yine yapmış yapacağını istanbulda 200 dolara bulanabileceğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem ben kesinlikle almam

Emchy

Üye
idare eder sanırım )

_vezir_

Üye
millet bu cihazlar nokia ya ait değil isterseniz sorun iştesize nokia danışma hattı
02123371717
birde bu işte size N series sitesi burada şu ana kadar çıkan tün N serisi teller burada

yakında bir milyoncularda da n99i satarlar artık evegidenekadar bozulur

Ben Bu Tel Aldım Daha Doğrusu Hediye Geldi Ama Kullanamıyorum...nokia Harici Tel.pek Tercik Etmiyorum Ama Kullanma Klavuzuda Yok Bende Bana Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaş Varmı..şimdiden Teşekkürler

silici06

Üye
arkadaşlar alalı 5 gün oldu şu an için şarj olayından memnun değilim. tv seyretme radyo dinleme maximum 24 saat gidiyor. 24 saat içindede en fazla 10 dk kanuşuyorum...

daha fazla şarj giden varmı . hani pil daha iyi
benimkinde pilin arkasında
BATTERY PACK
FOR V400
Li-ion 3.7V 1000mAh
yazıyor........ yardımlarınızı bekliyorum
mail atmak isteyenler omeraydin06@gmail.com

ERMEC

Üye
Gelin halepten 150 YTL ye alın görüntü kalitesi ses kalitesi süperrr ve müzik çalar sesi olarak rakipsizz bu fiyata alınırr. Tavsiyemdir.

arkadaşlar bu telefon çin malı doğru ve imei side kapandığı doğru ama imei kapandı diye bu telefon kullanılmıyor diye bir kuralda yok. ben çin malı olan n 99i telefonu aldım ve gerçektende 15 güne kalmadan kapandı. ama imei numarasını değiştirebildiklerini söylemişlerdi aldığım yer ve kapandıktan sonra götürdüm ve imei numarasını değiştirdiler. ama bir değiştirirken kural var oda kayıtlı bir telefonun imei numarası olması ve kayıtlı imei numaralı telefonunda bir daha kullanılmaması
yani telefonunuzu imei değiştirirken yapmanız gereken eski bir telefonun imei adresini alacaksınız. ve o telefonu bir daha kullanmamak için bir güzel kıracaksınız yapmanız gereken tek şey bu

sandman_

Üye
beyler bu telefonlar çin malı patlıyo bunlar bi zaman sonra tavsiye etmem

jatvalca

Üye
bu makina çin malı diye biliyorum ben

aynısı gitti gidiyorda var 300-400 milyonmu neydi..

CoYoTe®

Üye
270'e İyi Bence Bu Telefon Yaa

DaMaG3R

Üye
bu ve bunun gibi telefolar çin malıdır sakın ama sakın aldanmayın fake çin modellerine

Arkadaşlar N99i Için Program Sitesi Bilen Varsa Allah Rızası Için Yyazsın?

febelsa

Üye
Bide Belkı Arkadas Yazmıştır Tam Bılmıyorumda 2 Tipi Var Biri çift Sim Kart Diğeri Ise Tek Sim Kar Ama Teller Aynı Olmasına Rağmen Menüleri Falan Hepsi Değişik ?