Son Günlerin baya ucuza satılan TV'li N99i TAnıtımı resimleri özellikleri,daha kimsede yok

Beyler hiç güsel bi tel değil ben çok baktım tele!!! Menüsü geliştirilmemiş ve televizyonuda belediye sınırı içerisinde çeken tv ler çekiyor epey sağlıklı değil yani... Bunun yanında N99i tanıtıma çıktı.. Arkasındanda üst i N101i çıktı... Eğer ii bişey olsaydı 1 yada 2 gün içinde üst ini çıkartmazdı... Aradaki fiyat farkı 20 YTL "dir.....

_______________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

nokıanın hangı telefonun arkaasında super modıle dıe yazı war kı bunda olsun yada dıgıtal lıfe cok sacma bence nokıa bole bır telefon cıkarması adının karalanması demek bence

furkano

Üye
Telefonu inceleme hatta tv ile kurtlar vadisi pusu izleme fırsatı buldum o fiyata göre bence alınır.. Sesini tam açtığınız zaman gürültüden rahatsız oluyorsunuz.. ses çıkışı çok ii.. ve sesler bozulmuyor.. VE doğu bankta 180 ytl ye bulmak mümkün..

çinmi? yanaşmayın bile!çinlilerin çıkardığı şu n95 i bende gördüm tam bir rezalet çok dikkatli olun arkadaşlar.benden uyarması

hiçbir şeyi N73 deişmem Cin malını aslaa ;D

wixim

Üye
Bencede Güzell Telefon sadece Program Almıyor Alıyorsada Biri Cevap Yazarsa sevinirim

Cs***MaN

Üye
YA bu telefonun ne kamerası ii ne tipi ii ben şahsen hayatta almam her zmn N73 ME derim.

schumici

Üye
arkadaşlar yapmayın gözünüzü sevim bırakın şu çin mallarını yaa ucuza kaçmayın size tek örnek vercem çin malı arabalar geldi ya bisiklet bunun ortasından gelse vursa arabayı hart diye ikiye ayırır gerisini siz düşünün ve çin mallarından uzak durun

Atakan

Üye
Bu Makine Ne Kadar Uzun ömürlü Olur Acaba 6 Ay Sonra Kayıt Ettrilir Bu Bence

PAPADOC

Üye
tv özelligi için alınabilir yani gayet hoş

sukruon

Üye
i mi yoksa düz mü?wireless var mı?

arkadasım tlfon gayet guzel ama .sis , .jad , .jar hepsini denedim calıstırmadı birde telefon cakma oldugu icin war gprs ayarlarını gonderemiyorlar bence kotu olan 2 ozelligi war onlarda bu aska bi sikayetim yok bence kullanan kimseninde bi sikayeti olmaz

ERMEC

Üye
Gaziantepte 190-220 YTL,
Kiliste 175-200 YTL
Halepte 130 -150YTL

fiyatlar abartısız böyle

uzun söze gerek yok, ithal çin malı.. Nokia değil ama o paraya alabileceğiniz en güsel telefon... Ben bayıldım.. saçma sapan soru sormayın, nokia değil bu!!

--------------- Ekleme ---------------

• dokunmatik ekran
  • bluetooth
  • analog tv
  • radyo
  • resim,ses,video
  • telefon
  • ses kalitesi
  • java
unutmayın çinlilerde bir insan... Türkleride gördük, barışa koşan kadını Gebzede tecavüz edip öldürmek, oh ne güsel dünyaa... ben utanıyorum yaa!!!

dadik telfon kaeeş arkadaşta war fakat ii degil cin mali peeh