-India- Üye emre hep yapıyor melodan hiç eksiği yok o yüzden normal karşılamak lazım. türk futbolunda ne doğru ki oyucular doğru davransın
emre hep yapıyor melodan hiç eksiği yok o yüzden normal karşılamak lazım. türk futbolunda ne doğru ki oyucular doğru davransın
messevim Üye Konu Sahibi -India-' Alıntı: ya öyle mantık mı olur Allah aşkına. melo beni tahrik etti o zaman benim inip onu dövme hakkım nı oluyor Genişletmek için tıkla ... Biz dövme hakkın oluyor demiyoruz ki ? -India-' Alıntı: emre hep yapıyor melodan hiç eksiği yok o yüzden normal karşılamak lazım. türk futbolunda ne doğru ki oyucular doğru davransın Genişletmek için tıkla ... Emrenin melo gibi bir hareket yaptığını görmedim.
-India-' Alıntı: ya öyle mantık mı olur Allah aşkına. melo beni tahrik etti o zaman benim inip onu dövme hakkım nı oluyor Genişletmek için tıkla ... Biz dövme hakkın oluyor demiyoruz ki ? -India-' Alıntı: emre hep yapıyor melodan hiç eksiği yok o yüzden normal karşılamak lazım. türk futbolunda ne doğru ki oyucular doğru davransın Genişletmek için tıkla ... Emrenin melo gibi bir hareket yaptığını görmedim.
DiaBLoS Admin Konu dışına çıkılmasın arkadaşlar ... Konuyla alakalı mesajlar yazılsın . Keyifli forumlar .
mhmtkhrmn Üye Trabzonsporluyum ama sonucun bu olacağı belliydi. Taraftarımızın yaptığı hiç doğru değildi ne yazık ki
Trabzonsporluyum ama sonucun bu olacağı belliydi. Taraftarımızın yaptığı hiç doğru değildi ne yazık ki
phasan Üye Yerinde bir karar olaylar olmasada zaten fener yeniyordu değişen olmadı Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Yerinde bir karar olaylar olmasada zaten fener yeniyordu değişen olmadı Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi