___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle ama evren bana öyle birşeyler fısıldıyor ki!Evren insana iki seçenek sunuyor; 1. Düş peşime gittiği yere kadar çöz beni 2. Yada otur oturduğun yerde yaşamana bak uğraşma benimle [emoji2][emoji3][emoji2]
sonsuz olmadığı cern deneyinde kanıtlanmıştıEvreni çözemediğimiz için ona sonsuz diyor olabilir miyiz?
Evreniz sonsuz olup olmadığını kanıtlayacak somut bir kanıt yok ortada! Kimi bilim adamı sonsuz, kimi sonsuz değil ve biri de genişliyor diyor.sonsuz olmadığı cern deneyinde kanıtlanmıştı
Mesela o biriEvren karanlık maddeden oluşur ve sürekli genişler ama genişleme sürekli yavaşlıyor..
biraz araştırsaydın cern deneyiniEvreniz sonsuz olup olmadığını kanıtlayacak somut bir kanıt yok ortada! Kimi bilim adamı sonsuz, kimi sonsuz değil ve biri de genişliyor diyor.
Vardır yok demiyorum, fakat izledikçe görüyorum ki bazen gereksiz yere çaba sarfediyor, yanlış düşünceler ortaya atıyorlar.Kardeş içini döktün rahatladın bu iyi bişey. Ben Kaku'nun bir belgeselinde Kuran'ında geçtiğini görmüştüm. Tam olarak hatırlamıyorum ama Kuran'daki şu ayetten sözden cümleden bişeyden yola çıkıp düşünürsek mi ne öyle bişey dedi öyle bi konu vardı.
sırf kuran dan çalışsalar bilim adamı değil hoca olurlarVardır yok demiyorum, fakat izledikçe görüyorum ki bazen gereksiz yere çaba sarfediyor, yanlış düşünceler ortaya atıyorlar.
Bilmiyorum belkide uzun zaman boyunca çalışıp vardıkları sonucun yanlış olduğunu 16 yaşındaki biri biliyor, garip değil misırf kuran dan çalışsalar bilim adamı değil hoca olurlarve yanlışı bula bula doğruya ulaşabilirsin
örnek versene yanlış dediklerineBilmiyorum belkide uzun zaman boyunca çalışıp vardıkları sonucun yanlış olduğunu 16 yaşındaki biri biliyor, garip değil mi
İzlemeyi bırakalı çok oldu, şimdilerde ne diyorlar bilimiyorumSöylemeye çalıştığım şey yanlış bir bilgiyi bu kadar emin şekilde anlatmaları...birde @Bessonnitsa bizim mesajlar gitmiş
örnek versene yanlış dediklerine
sana göre yanlış olabilir ama emin ol o adamların bir açıklaması vardır onun doğruluğunu kanıtlayacak örnek verirsen bni de inandırırsın gerçi izlemiyorumİzlemeyi bırakalı çok oldu, şimdilerde ne diyorlar bilimiyorumSöylemeye çalıştığım şey yanlış bir bilgiyi bu kadar emin şekilde anlatmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?