Berlin Boleyn yere tükürülmesi bunun yanında elini burunlarına götürüp hıııııkkk yapıp sümüğünüde yere bırakan pis kaba insanlar
yere tükürülmesi bunun yanında elini burunlarına götürüp hıııııkkk yapıp sümüğünüde yere bırakan pis kaba insanlar
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Berlin Boleyn' Alıntı: yere tükürülmesi bunun yanında elini burunlarına götürüp hıııııkkk yapıp sümüğünüde yere bırakan pis kaba insanlar Genişletmek için tıkla ... ahahah aynen yaa hıııkk tan sonra bide genelde duvara sürüyoLar kıL oLuyorum
Berlin Boleyn' Alıntı: yere tükürülmesi bunun yanında elini burunlarına götürüp hıııııkkk yapıp sümüğünüde yere bırakan pis kaba insanlar Genişletmek için tıkla ... ahahah aynen yaa hıııkk tan sonra bide genelde duvara sürüyoLar kıL oLuyorum
canım_sıkılıyor Üye sokakta tanıdıklarıyla karsılasıp sokağın ortasında durup muhabbet eden insanlara sinir olurum özelellikle yol kalabalıksa
sokakta tanıdıklarıyla karsılasıp sokağın ortasında durup muhabbet eden insanlara sinir olurum özelellikle yol kalabalıksa
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: sokakta en nefret ettiğim manzara çamurlu sokaklar Genişletmek için tıkla ...
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Berlin Boleyn' Alıntı: aynen bide bunları bazen simitciler bile yapı gördüm Genişletmek için tıkla ... onLarı ALLAH'a havaLe ediyoruz o zaman
Berlin Boleyn' Alıntı: aynen bide bunları bazen simitciler bile yapı gördüm Genişletmek için tıkla ... onLarı ALLAH'a havaLe ediyoruz o zaman
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: bence onu kendine çıkardın sen Genişletmek için tıkla ...
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Ağzımı Oo Küfürbazlara Bozamam Onu Geç Etmem Küfür. Benim Yerıme Ett Olsun Bitsin