maxibrk Üye ™ мγdяєaм;1672632' Alıntı: ss Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kız? ağzın yamulmuş...
™ мγdяєaм;1672632' Alıntı: ss Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kız? ağzın yamulmuş...
maxibrk Üye X-LifeHard' Alıntı: Bence hepsi rahatsız edici şeyler Genişletmek için tıkla ... Sokaktaki herşey mi?s
X-LifeHard' Alıntı: Bence hepsi rahatsız edici şeyler Genişletmek için tıkla ... Sokaktaki herşey mi?s
silop_kms Üye ™ мγdяєaм;1658567' Alıntı: Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ? Bence Yere TükürüLmesi Sizce ? Genişletmek için tıkla ... evet bencede...
™ мγdяєaм;1658567' Alıntı: Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ? Bence Yere TükürüLmesi Sizce ? Genişletmek için tıkla ... evet bencede...
X-LifeHard Üye вυяακ;1672865' Alıntı: Sokaktaki herşey mi?s Genişletmek için tıkla ... Neden herşey olsun ağaçlar çiçekler hariç Anketteki şıkların hepsi diyorum ben.
вυяακ;1672865' Alıntı: Sokaktaki herşey mi?s Genişletmek için tıkla ... Neden herşey olsun ağaçlar çiçekler hariç Anketteki şıkların hepsi diyorum ben.
maxibrk Üye X-LifeHard' Alıntı: Neden herşey olsun ağaçlar çiçekler hariç Anketteki şıkların hepsi diyorum ben. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma. Biraz köşeli des
X-LifeHard' Alıntı: Neden herşey olsun ağaçlar çiçekler hariç Anketteki şıkların hepsi diyorum ben. Genişletmek için tıkla ... kusura bakma. Biraz köşeli des
Catty Emekli Yönetici Şıkların yanısıra , yolda giderken bana insan görmemiş gibi bakılması kadar deli olduğum birşey yoktur, yaşadığım yerden mi kaynaklanıyor bilemem ama , bu tip manzara hiç hoşuma gitmeyenler arasında top 10'un ilk 5 arasında yer alır.
Şıkların yanısıra , yolda giderken bana insan görmemiş gibi bakılması kadar deli olduğum birşey yoktur, yaşadığım yerden mi kaynaklanıyor bilemem ama , bu tip manzara hiç hoşuma gitmeyenler arasında top 10'un ilk 5 arasında yer alır.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bir de unutugum şu var köprü altında bekleyen gaylere gıcık oluyorum yaa sürekli kovalıyorlar milleti göz zevkimı bozuyorlar .... Sakallı falan iyy
Bir de unutugum şu var köprü altında bekleyen gaylere gıcık oluyorum yaa sürekli kovalıyorlar milleti göz zevkimı bozuyorlar .... Sakallı falan iyy
maxibrk Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bir de unutugum şu var köprü altında bekleyen gaylere gıcık oluyorum yaa sürekli kovalıyorlar milleti göz zevkimı bozuyorlar .... Sakallı falan iyy Genişletmek için tıkla ... pufff!s
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bir de unutugum şu var köprü altında bekleyen gaylere gıcık oluyorum yaa sürekli kovalıyorlar milleti göz zevkimı bozuyorlar .... Sakallı falan iyy Genişletmek için tıkla ... pufff!s
maxibrk Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ne var olum dalga geçmiyorum gerçekten arkadaş abi dedi kovaladılar Genişletmek için tıkla ... yorumsuz...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ne var olum dalga geçmiyorum gerçekten arkadaş abi dedi kovaladılar Genişletmek için tıkla ... yorumsuz...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Daha önceden olmamıştı ... Bizi kovalamadi tabi kovalasa zaten biterdim yakalayınca kötü emellerine alet ediyorlarmış bir de
Daha önceden olmamıştı ... Bizi kovalamadi tabi kovalasa zaten biterdim yakalayınca kötü emellerine alet ediyorlarmış bir de
Catty Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Iş başlamadan derken Genişletmek için tıkla ... Yani seni kötü emellerine alet etmeye başlamadan
TuRkiShCowboy' Alıntı: Iş başlamadan derken Genişletmek için tıkla ... Yani seni kötü emellerine alet etmeye başlamadan
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye ™ мγdяєaм;1658567' Alıntı: Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ? Bence Yere TükürüLmesi Sizce ? Genişletmek için tıkla ... bncede yere tükürülmesi (tükürüLecek o kadar surat varken)
™ мγdяєaм;1658567' Alıntı: Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ? Bence Yere TükürüLmesi Sizce ? Genişletmek için tıkla ... bncede yere tükürülmesi (tükürüLecek o kadar surat varken)