Servisler Wap Ayarlar Profil Düzenle Boş Profil Seçilir Profil Düzenle Profil Adı : CEPTEN INTERNET Ana Sayfa :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar Veri Hesabı : TURKCELL-GPRS Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.252.234.168 Güvenlik: Kapalı Kullanıcı Adı: turkcell Şifre: wap
kardeşim çin malı blackberry bold 9000 almış..wap ayarlarını yapmaya uğraşıyorum...wlan da bi sorun yok,kablosuz interneti kullanabiliyorum(bazı sayfaları açmıyor hafıza dolu diyerek :S ) ama turkcel hesabımdan bağlanamadım..bu anlattığınız gibi yaptım ama veri hesabında TURKCELL-GPRS yok. :S china mobile,FET,CHT,twn,tat gibi şeyler var...ve ayarı yaparken yazacak yer de yok turkcell-gprs diye :S
turkcell menuden de denedim defalarca..gönderdim telefonun modelini..ilettiğiniz tel modeli bulunamamıştır ded..n70,e72 falan yazdım onları da tanımadı...wap yazıp göndermeyi de denedim o da olmadı..
Ben MEYZU M8 aldım, benzer versiyonlarda aynı işlem geçerli
AVEA kullananlar *100# yazın ayarla ilgili seçeneklerden birini seçin,
devamında otomatik olarak tek tek yükleniyor.
Vodafone, turkcellde benzer işlemler var sitelerinden kontrol edin.
Ben avea kullanıyorum, sitede *100# bunu girin önüne ayarlar gelecek, ordan 1 seçin sonra ayarlar gelen mesajla otomatik olarak kurulsun, MEYZU M8 kullanıyorum, bütün ayarları dokunmadan halletti, Aynı şekilde vodafone, ve turkcel sitelerini karıştırın,, tarifle yol gidilmez araştırın akılda kalsın,,,