Arkadaşlar Teşekkür eden Herkese bende Teşekkür ederim Çok yakında Yeni Bir Oyunumuz Piyasaya Girecek Şuanda Siteyi Ziyaret edip demosunu deneyebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tarımla alakalı bu oyunu internete girebilen her telefondan oynayabilirsiniz bir süre pc dende girilebilecek oyuna daha sonra pcden giriş engellenecek...
Kardeş Konuyu Dikkatli Okuduysan Edit Olduğu Yazıyo Yani Kimse Kimseyi Yemiyo Maden Orjinalini Yapabilcek Varsa Buyursun Ben Projeyi Düşündüm Ve Fikir Lisansını Aldım Herkese Açık Kapımız Buyursun Çalışalım
İstersen Cevabını Arkadaşlar Versin Ama Sen Bekleme Ben Cevap Vereyim Online Pazara Ve Online Oyuna Girmediğin Sürece Asla Bir Veri Ücreti Alınmaz Eğer Yinede Güvenemiyosan Önce Bilgisayarına İndir Ve Java Emülatör İle Dene Teşekkür Eden Herkese Bende Teşekkür Ederim
Arkadas suan nokia 6303 classic model telefonumdan baglaniyorum ve oyunu indir dedigimde ext. Uzantili bi dosya iniyor dosya turu desteklenmiyor diyor bi cozumu varmi bunun ayrica bu telefonda calisirmi oyun ? Paylasimin super pc yi acmama izin olsa yardimci olurdum calismana ama sans iste
Sayın Emre Dosya .Jar Uzantılıdır Yanlış Adresten İndirmediğinden Emin Ol Lütfen Eğer Mümkünse İndirdiğinde .ext Uzantılı Dosyayı Bana Gönderebilirsen Kontrol Edebiliriz Yinede Wap Sitesine Saldırı İhtimaline Karşı Alternatif 1 - Alternatif 2 Linkleri Koyulacaktır Ve Dosyalar 3 Günde Virüs Taramasından Geçirilip cebim Güvencesiyle Upload Edilecektir ByWanex
bilgisayardan indirdigimde normal iniyor sorunsuz jar dosyasi olarak ancak telefonum uzerinden indirdigimde ext dosyasi olarak iniyor telefonuma bu sorunla ilgili bi bilgisi olan varmi acaba?????
suan pc den indirdim yükledim oynuyorum hic kasmıyor 1 salise bile takılma yok ancak bisey sorucam ben bu konunun en basındaki jar dosyasını indirdim bu dosya 2.0 versiyonumu online oynayabilirmiyim?? ayrıca mission bölümüne girdigimde de hicbir takılma olmuyor acıkca belirtmek isterim....