Aziz™ Üye ● aLuvi ●;2051635' Alıntı: TeşekkürLer ! Zıt Zuhahaha Güzelmiş .. Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim
● aLuvi ●;2051635' Alıntı: TeşekkürLer ! Zıt Zuhahaha Güzelmiş .. Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim
AKATLI Üye ben 2 sinizde kullanıyom acaba hangi kabiledenim çözemedim zaten annem babam bana hep sen üveysin diyo şimdi daha iyi anladım
ben 2 sinizde kullanıyom acaba hangi kabiledenim çözemedim zaten annem babam bana hep sen üveysin diyo şimdi daha iyi anladım
Aziz™ Üye AKATLI' Alıntı: ben 2 sinizde kullanıyom acaba hangi kabiledenim çözemedim zaten annem babam bana hep sen üveysin diyo şimdi daha iyi anladım Genişletmek için tıkla ... sen bu kabileden olmayasın --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: tşkrler .. zuahaha Genişletmek için tıkla ... rica ederim
AKATLI' Alıntı: ben 2 sinizde kullanıyom acaba hangi kabiledenim çözemedim zaten annem babam bana hep sen üveysin diyo şimdi daha iyi anladım Genişletmek için tıkla ... sen bu kabileden olmayasın --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: tşkrler .. zuahaha Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Aziz™ Üye Mr.Crunch' Alıntı: BSGÇK derler bunun gibi haberlere Genişletmek için tıkla ... kısaltma ne anlayamadım --------------- Ekleme --------------- izmirligenc' Alıntı: bune yawww Genişletmek için tıkla ... zuhaha puhaha savaşı tarihi
Mr.Crunch' Alıntı: BSGÇK derler bunun gibi haberlere Genişletmek için tıkla ... kısaltma ne anlayamadım --------------- Ekleme --------------- izmirligenc' Alıntı: bune yawww Genişletmek için tıkla ... zuhaha puhaha savaşı tarihi
Mr.Crunch Üye Kendisi öyle forumda ulu orta yazabileceğim bir şey değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tamamen espri amacıyla yazıldığını söylememe gerek yoktur diye umuyorum.
Kendisi öyle forumda ulu orta yazabileceğim bir şey değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tamamen espri amacıyla yazıldığını söylememe gerek yoktur diye umuyorum.
Aziz™ Üye Mr.Crunch' Alıntı: Kendisi öyle forumda ulu orta yazabileceğim bir şey değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tamamen espri amacıyla yazıldığını söylememe gerek yoktur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla ... esprimi
Mr.Crunch' Alıntı: Kendisi öyle forumda ulu orta yazabileceğim bir şey değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tamamen espri amacıyla yazıldığını söylememe gerek yoktur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla ... esprimi
Aziz™ Üye rock34' Alıntı: HARİKASIN : BENZERLERİNİ HERZAMAN BEKLERİZ Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim --------------- Ekleme --------------- Emir' Alıntı: Saolasın dayı enin saynde ögrendik Genişletmek için tıkla ... ne demek emir --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: ZUHAHA nın bir kabile olduğunu!!!.....Ve tabi PUHAHA nın !!! Teşekkürler konu için Genişletmek için tıkla ... rica ederim
rock34' Alıntı: HARİKASIN : BENZERLERİNİ HERZAMAN BEKLERİZ Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim --------------- Ekleme --------------- Emir' Alıntı: Saolasın dayı enin saynde ögrendik Genişletmek için tıkla ... ne demek emir --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: ZUHAHA nın bir kabile olduğunu!!!.....Ve tabi PUHAHA nın !!! Teşekkürler konu için Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Aѕѕαѕѕiη™ Üye sensizlik32' Alıntı: esprimi Genişletmek için tıkla ... Bencede Espiri Sayılmaz yada Mizah Anlayışı Biraz Farklı Arkadaşın
sensizlik32' Alıntı: esprimi Genişletmek için tıkla ... Bencede Espiri Sayılmaz yada Mizah Anlayışı Biraz Farklı Arkadaşın
Aziz™ Üye Aѕѕαѕѕiη™;2079542' Alıntı: Bencede Espiri Sayılmaz yada Mizah Anlayışı Biraz Farklı Arkadaşın Genişletmek için tıkla ... evet hiç hoş olmadı söylediği ama fazla üstelemedim tatsızlık olmasın diye ama yaptığı hoş değildi
Aѕѕαѕѕiη™;2079542' Alıntı: Bencede Espiri Sayılmaz yada Mizah Anlayışı Biraz Farklı Arkadaşın Genişletmek için tıkla ... evet hiç hoş olmadı söylediği ama fazla üstelemedim tatsızlık olmasın diye ama yaptığı hoş değildi