[ŞOK] [Atlantis Redux] [s60v3] [TAM 60MB BUYUKLUGUNDE CEP TELEFONU OYUNU KAÇMAZ][Boyle Paylaşım Yok]

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
[ŞOK] [Atlantis Redux] [s60v3] [TAM 60MB BUYUKLUGUNDE CEP TELEFONU OYUNU KAÇMAZ][Boyle Paylaşım Yok]
Evet yanlış Duymadınız Tam 60MB Büyüklüğünde Cep Telefonu Oyunu Oyunun Detaylarını Anlatmıyorum ScreenShoot lar Herşeyi anlatıyor Anlatamadıklarınıda Oynayarak Anlarsınız

İŞTE BEKLENEN AN İŞTE BEKLENEN LİNK ŞAHSEN BEN DENEDİM VE ÇALIŞIYO

Download

Site yasaklanmiş Fakat Yasaklanan Sitelere Girmek İçin Kullanılan Site Pro Vb... Kullanırsanız Lİnk Sağlam

Arkadaşlar Oyun Şifre İstiyor Oyunu Açinca Çikcak Şifre Bolumune 60117 Yazin.

(Not)=Eğer Telefonunuz Kaldırmazsa Bozuk Demeyin Ben N79 umdan Denedim Tıkır Tıkır Çalışıyor

Bi Not Daha Telefon Tarihini 2008 e Çekerseniz Suresi Geçmiş Sertifika Hatası Almazsınız

Biliorum Caninizi Sıktım Ama Son Bi Not Daha Vereyim Yuklenmesi Uzun Suruyo Siz Başka Şeylerle Uğraın Yuklenene Kadar

Tepkiler: kehanet666, frk uzn, hasircocugu ve 54 diğerleri
bunu oynamistim oyun cok kaliteli ama cok sikici...

kardes elıne saglık guzel olmus ındırıyorum suan oyunu oynayıncada yazarım yıne
cok saol

Acaba N73 de çalışır mı boş ram sorunu varda

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
Acaba N73 de çalışır mı boş ram sorunu varda

Keşke Bi Fikrim Olsaydi Oyun İçi Kaldirir Diye Duşunuyorum Ama Videoya Geçtimi Kalite Arttığından Belki Kaldirmaz Diyorum Zaten 10dk Da İnen Link Bi Dene Bakalim Çalışıp Çalışmadiğini Belirtirsende Sevinirim

Kardeş öyle bir başlık ki insanın konuya giresi geliyor ama linkin ölmüş........
Dosyalarınızı a yükleyin silinmesin sadece siteye beleşe üye oluyorsunuz size 5Gb yükleme hakkı veriyor ve linkler kolay kolay ölmüyor...Hatta ben ölü linkini görmedim....

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi

hemen duzeltiyorum tşkler

Consul9

Üye
telefonu ağırlatabilir...
paylaşım için teşekkürler

byrona

Üye
Ellerine sağlık kardeş.Bu oyunu indirip oynamak istiyorum.Linki yenilersen seviniriz.

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
link tekrar sağlam sorun giderildi

kral25

Üye
oyunu oynadım tamamen zeka oyunu (ingilizceyi ii bilmek lazım)

tşk ama oyun yaklaşık 1 sene öncesinden forumda mevcut

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
tşk ama oyun yaklaşık 1 sene öncesinden forumda mevcut

Çok Araştır Az Konuş s60 v3 Mevcut Deil 1 Sene Oncesi Olabilir Oyun GUzel Ona Bakarsan half Life Kaç Yıllık ama Bi Bukadar Yıl Daha Populerliği gitmez Sen Kafanı Bosuna Yorma

5320 war sertifika hatası weryosa yükleyemem eline sağlık

yani adam zorla teşekkür butonuna basmak zorunda değil,Sen ona niye bi teşekkür butonuna bassan....felna diyorsun all allah ama ben genede veriyim