Sucrofe Üye İhtiyar007' Alıntı: Burada olmayan, cevap veremeyecek arkadaşların hakkında konuşmak hiç yakışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... O Whatsapp'tan cevap verir zaten Kadir abi, aramızda bir düşmanlık var da; sattı bizim tayfayı.
İhtiyar007' Alıntı: Burada olmayan, cevap veremeyecek arkadaşların hakkında konuşmak hiç yakışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... O Whatsapp'tan cevap verir zaten Kadir abi, aramızda bir düşmanlık var da; sattı bizim tayfayı.
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Beden sınav mı olurmuş hiç Genişletmek için tıkla ... takla atardık biz
SHS Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: metin abi sen yapma ya Genişletmek için tıkla ... Aklıma fikir geldi, aç oyun havası aç kolları sallan iki dakka
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: metin abi sen yapma ya Genişletmek için tıkla ... Aklıma fikir geldi, aç oyun havası aç kolları sallan iki dakka
Serhan Üye SHS' Alıntı: Aklıma fikir geldi, aç oyun havası aç kolları sallan iki dakka Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: Aklıma fikir geldi, aç oyun havası aç kolları sallan iki dakka Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye The Schook' Alıntı: takla atardık biz Genişletmek için tıkla ... Lisede hatırlamıyorum ama ilkokulda takla at amuda kalk vardı
The Schook' Alıntı: takla atardık biz Genişletmek için tıkla ... Lisede hatırlamıyorum ama ilkokulda takla at amuda kalk vardı
0MG90 Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yarın bedenden dans etme sınavı var Off ya 0 alırım daha iyi Genişletmek için tıkla ... zssdfdfafmqapdfqwfmöğgöfgsdcöçğvbslgğrgöçsğdfgbscşvğçsdfşdlüğflasü :D
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yarın bedenden dans etme sınavı var Off ya 0 alırım daha iyi Genişletmek için tıkla ... zssdfdfafmqapdfqwfmöğgöfgsdcöçğvbslgğrgöçsğdfgbscşvğçsdfşdlüğflasü :D
Serhan Üye 0MG90' Alıntı: zssdfdfafmqapdfqwfmöğgöfgsdcöçğvbslgğrgöçsğdfgbscşvğçsdfşdlüğflasü :D Genişletmek için tıkla ...
0MG90' Alıntı: zssdfdfafmqapdfqwfmöğgöfgsdcöçğvbslgğrgöçsğdfgbscşvğçsdfşdlüğflasü :D Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye SHS' Alıntı: İstersen hocanla konuşalım Genişletmek için tıkla ... Yeminle okuduğumdan beri gülüyorum
SHS' Alıntı: İstersen hocanla konuşalım Genişletmek için tıkla ... Yeminle okuduğumdan beri gülüyorum
0MG90 Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: 30 sn boyunca bi şarkı seçip ritim tuturuyorsun Genişletmek için tıkla ... [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: aynen hiç hayal edemiyorum yarın orada kendimi Şarkıda bulamadım adam gibi beni maymun etmeyecek En nefret ettğim şey dans etmek Genişletmek için tıkla ... :
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: 30 sn boyunca bi şarkı seçip ritim tuturuyorsun Genişletmek için tıkla ... [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: aynen hiç hayal edemiyorum yarın orada kendimi Şarkıda bulamadım adam gibi beni maymun etmeyecek En nefret ettğim şey dans etmek Genişletmek için tıkla ... :
Baydırman Moderator 0MG90' Alıntı: Bedenle resim ne alaka? Kaldın çık. Genişletmek için tıkla ... mahmut tuncerle mahmut tuncerin bir alakası var
0MG90' Alıntı: Bedenle resim ne alaka? Kaldın çık. Genişletmek için tıkla ... mahmut tuncerle mahmut tuncerin bir alakası var
Sucrofe Üye Hasta olduğum için okula gitmedim. [emoji4] Zayıf aldığım bir dersten sınav vardı ve hiç çalışmamıştım. Son düzenleme: 30 Ara 2014
Hasta olduğum için okula gitmedim. [emoji4] Zayıf aldığım bir dersten sınav vardı ve hiç çalışmamıştım.