İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Elhamdülillah iyiyim. Seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim, elhamdulillah.
Dede' Alıntı: Elhamdülillah iyiyim. Seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim, elhamdulillah.
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: AS Genişletmek için tıkla ... niye her konuya as yazıyorsun? @Dede buyur abi helal kesim geyik
polam234' Alıntı: AS Genişletmek için tıkla ... niye her konuya as yazıyorsun? @Dede buyur abi helal kesim geyik
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Ne yazım peki? Genişletmek için tıkla ... yazma demiyorum hobi olarak yine yaz ama alakasız olarak yazma
polam234' Alıntı: Ne yazım peki? Genişletmek için tıkla ... yazma demiyorum hobi olarak yine yaz ama alakasız olarak yazma
AIS Üye The Schook' Alıntı: yazma demiyorum hobi olarak yine yaz ama alakasız olarak yazma Genişletmek için tıkla ... @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım
The Schook' Alıntı: yazma demiyorum hobi olarak yine yaz ama alakasız olarak yazma Genişletmek için tıkla ... @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım Genişletmek için tıkla ... gerekli olduğundz yaz işte. şimdi demiyorum dündü sanırım alakasız alakasız konulara as yazdın
polam234' Alıntı: @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım Genişletmek için tıkla ... gerekli olduğundz yaz işte. şimdi demiyorum dündü sanırım alakasız alakasız konulara as yazdın
AIS Üye Nextman' Alıntı: a.s. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi The Schook' Alıntı: gerekli olduğundz yaz işte. şimdi demiyorum dündü sanırım alakasız alakasız konulara as yazdın Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyom neyse
Nextman' Alıntı: a.s. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi The Schook' Alıntı: gerekli olduğundz yaz işte. şimdi demiyorum dündü sanırım alakasız alakasız konulara as yazdın Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyom neyse
Nextman Emekli Yönetici polam234' Alıntı: Aleyküm Selam abi Genişletmek için tıkla ... İhtiyar slm göndermiş ona istinaden yazdım
polam234' Alıntı: Aleyküm Selam abi Genişletmek için tıkla ... İhtiyar slm göndermiş ona istinaden yazdım
AIS Üye Nextman' Alıntı: İhtiyar slm göndermiş ona istinaden yazdım Genişletmek için tıkla ... Bize selam yok yani
Nextman' Alıntı: İhtiyar slm göndermiş ona istinaden yazdım Genişletmek için tıkla ... Bize selam yok yani
Nextman Emekli Yönetici The Schook' Alıntı: geyik eti ister misin abi Genişletmek için tıkla ... Önce avlayıp sonra yeriz hazırı sevmem
The Schook' Alıntı: geyik eti ister misin abi Genişletmek için tıkla ... Önce avlayıp sonra yeriz hazırı sevmem
Nextman Emekli Yönetici polam234' Alıntı: Bize selam yok yani Genişletmek için tıkla ... Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar. Şöle bir teras havası almak lazım
polam234' Alıntı: Bize selam yok yani Genişletmek için tıkla ... Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar. Şöle bir teras havası almak lazım
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım Genişletmek için tıkla ... Kulağımın çınlamasına neden olan sendin demek.
polam234' Alıntı: @İhtiyar007 selam söyledi bende yazdım Genişletmek için tıkla ... Kulağımın çınlamasına neden olan sendin demek.
AIS Üye Nextman' Alıntı: Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar. Şöle bir teras havası almak lazım Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Kulağımın çınlamasına neden olan sendin demek. Genişletmek için tıkla ... Ee ne var?
Nextman' Alıntı: Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar. Şöle bir teras havası almak lazım Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Kulağımın çınlamasına neden olan sendin demek. Genişletmek için tıkla ... Ee ne var?
mürteza16 Üye Dede' Alıntı: Selâmun Aleyküm millet... Geyik var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi. Nasılsın?
Dede' Alıntı: Selâmun Aleyküm millet... Geyik var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi. Nasılsın?