DenizhaNq
Üye
-
Konu Sahibi
-
öyle bişey gerekirse suitle uğraşmam flaş atarım.belleyi tekrar yükle suitten.hem bi çok sorunda halloluyo
yok sistem dosyaları Z dedır telden ulaşıp silemezsın zaten.şunu bi dene hafıza kartını çıkarıp kasılmaların olup olmadığını kontrol et sanıyorum kı yüklü uygulamaların çakışmasıyla oluşuyor restart ve kasmalar
kardeşim ne alkası var ki ya hafıza kartsız mı kullancam öyleyse .s eve gidince denicem ama
sorun ondaysa öyle kullanmam gerekicek..
hafıza kartsız kullan demedımkı takılmaların neden kaynaklandıgını bulman amacıyla dedım yinede karar senin.
sorun ondaysa öyle kullanmam gerekicek..
flaş atıyorum kaçtır hata veriyor bi açarsam bakıcam hacklemeden sorun olcak mıaynı sorunlar ben 701 i hacklediğimde olmuştu nedense.bende yazılımı tekrar yükledimşuan hiçbir sorunum kalmadı
dostum menüyü ilk açtığında takılma oluyomuydu kaydırır ken veya tuşları ilk açtığında ana ekranlar arası ilk geçişlerde takılma oluyormuydu bu söylediklerim öyle uzun süreli olmuyor fakat eğer hack ten kaynaklanıyorsa ben bi soft format ataçm. Senin telefon düzeldimi flaş attıktan sonra ?
öyle takılmalar yoktu aynı şeyleri yaşıyorum halen...dostum menüyü ilk açtığında takılma oluyomuydu kaydırır ken veya tuşları ilk açtığında ana ekranlar arası ilk geçişlerde takılma oluyormuydu bu söylediklerim öyle uzun süreli olmuyor fakat eğer hack ten kaynaklanıyorsa ben bi soft format ataçm. Senin telefon düzeldimi flaş attıktan sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?