distakjo Üye teşekkürler kardeşim. Elinize emeğinize sağlık. Eksik olmayın. Bu arada biri teli sizden aldığında kime ne mesaj yazdığını felan görebilirsiniz. Yaşasın kötülük
teşekkürler kardeşim. Elinize emeğinize sağlık. Eksik olmayın. Bu arada biri teli sizden aldığında kime ne mesaj yazdığını felan görebilirsiniz. Yaşasın kötülük
Haydar Emekli Yönetici ediz kardeş şimdi kayıt yeri hafıza kartı diyo tamam çekimi de yapıyo ama galeri ye giriyorum çekim yok. Yoksa bi yere kayıt etmiyomu sadece uygulamada çekimi göster den mi izleniyor ----------Eklendi @ 14:32:14 ---------- Yazıldı @ 14:18:11 ---------- him tamam ediz kaydettiği yeri gördüm tamam da resim resim kaydediyo video yok yav neden acaba
ediz kardeş şimdi kayıt yeri hafıza kartı diyo tamam çekimi de yapıyo ama galeri ye giriyorum çekim yok. Yoksa bi yere kayıt etmiyomu sadece uygulamada çekimi göster den mi izleniyor ----------Eklendi @ 14:32:14 ---------- Yazıldı @ 14:18:11 ---------- him tamam ediz kaydettiği yeri gördüm tamam da resim resim kaydediyo video yok yav neden acaba
SHS Üye aliihsan_3' Alıntı: çektiği görüntüyü dosya yöneticisinden bulamyrum Genişletmek için tıkla ... nereye kaydediyor kardeş, hem hafıza kartına (varsa) hem telefon hafızasına (normalde tel hafızasına kaydeder) bak
aliihsan_3' Alıntı: çektiği görüntüyü dosya yöneticisinden bulamyrum Genişletmek için tıkla ... nereye kaydediyor kardeş, hem hafıza kartına (varsa) hem telefon hafızasına (normalde tel hafızasına kaydeder) bak
aliihsan_3 Üye serkeş kardesım ınan hafıza kartını secıyrum dosya yonetıcısı dıdık yaptım gene cektıgı kaydı bulamadım sorun degıl ılgın ıcın teşekkurler.
serkeş kardesım ınan hafıza kartını secıyrum dosya yonetıcısı dıdık yaptım gene cektıgı kaydı bulamadım sorun degıl ılgın ıcın teşekkurler.
Kdr05 Üye ----------Eklendi @ 00:27:15 ---------- Yazıldı @ 00:23:58 ---------- aliihsan_3' Alıntı: serkeş kardesım ınan hafıza kartını secıyrum dosya yonetıcısı dıdık yaptım gene cektıgı kaydı bulamadım sorun degıl ılgın ıcın teşekkurler. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim C veya E :\System\Apps\SnapMe\SnappedImages dosyasında resimler halinde bulunuyor
----------Eklendi @ 00:27:15 ---------- Yazıldı @ 00:23:58 ---------- aliihsan_3' Alıntı: serkeş kardesım ınan hafıza kartını secıyrum dosya yonetıcısı dıdık yaptım gene cektıgı kaydı bulamadım sorun degıl ılgın ıcın teşekkurler. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim C veya E :\System\Apps\SnapMe\SnappedImages dosyasında resimler halinde bulunuyor