SnapLock Smart Lock Screen v3.0.0 Türkçe MaxiPDA

Konu Sahibi
SnapLock Smart Lock Screen v3.0.0 Türkçe MaxiPDA

Gerekli Android Sürümü: 4.1 ve üzeri

SnapLock, Smart Lock Screen (Akıllı Ekran Kilidi) uygulaması ile markette şu anda 20.000 indirmeye yaklaşan uygulamardan birisidir. Forumda istek üzerine çevirisi tarafımdan yapılmıştır.

Çeviride eksik veya hata gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin.

Uygulama ile en sevdiğiniz ve kullandığınız uygulamalara ait bildirimleri ekran kilidini açmadan görüntüleyebilir, gelen mesajları görebilir ve cevap yazabilirsiniz. SnapLock, yine aynı zamanda uygulama ritimlerini ölçerek keşfeder ve kendine özgü ekran kilidi özelliği mevcuttur.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: bveo1990, farukiurfi, en-sel ve 7 diğerleri

xxibot

Üye
Ellerine sağlık hocam çok sağol beklediğime değdi çok güzel olmuş

emreegen

Üye
Uygulamalarda kaydırna yaparken konusma sesi çıkıyor nedwn bilgilendirirseniz sevinirim

Konu Sahibi
Uygulamalarda kaydırna yaparken konusma sesi çıkıyor nedwn bilgilendirirseniz sevinirim

Çeviriden kaynaklandığını sanmıyorum. konuşma sesi geliyorsa, isterseniz birde çevrilmemiş orjinal sürümü deneyip aynı hatayı verip vermediğini kontrol edin. yine aynı hatayı verirse, uygulamanın güncellenmesini beklemek zorundayız.
Orjinal ingilizce de, aynı hatayı vermese bilgi ver, çeviriyi kontrol edebilirim.

xxibot

Üye
Usta uygulama 3.0 a güncellenmiş rica etsem onuda çevirebilir misin?

Konu Sahibi
Usta uygulama 3.0 a güncellenmiş rica etsem onuda çevirebilir misin?

Hemen ilgileniyorum.
Uygulama, son sürüme güncellendi. Yalnız, etkinleştirme ekranındaki uyarı metinlerinin yerini bir türlü bulamadım.

meorami

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Son sürümüne güncellermisini 3.4.0 bir kaç ayarı degişmiş çünkü.

rewaz

Üye
Teşekkurler çok güzel olmuş, tüm kilitleri açık olursa dahada güzel olur.