Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
Isınmaya devam eder bence 2 ghz 2.5 ghzlerden bahsediliyorsa ısımma kesin olacaktır ısınma olmaması için sistemin 1-1.5 ghz ile öalışması lazım oda zorlanmadan falanumarım 810 gibi aşırı ısınma sorunları çözülüyor.
Isınmaya devam eder bence 2 ghz 2.5 ghzlerden bahsediliyorsa ısımma kesin olacaktır ısınma olmaması için sistemin 1-1.5 ghz ile öalışması lazım oda zorlanmadan falan
Isınmanın ghz ile pek alakası yoktur mimari ile alakalı bir durumdur, s6'da ki 14nm işlemci ısınmıyor mesela s810'dan güçlü olmasına rağmenIsınmaya devam eder bence 2 ghz 2.5 ghzlerden bahsediliyorsa ısımma kesin olacaktır ısınma olmaması için sistemin 1-1.5 ghz ile öalışması lazım oda zorlanmadan falan
Frekansla nasıl alakası olmaz ? Saniyede geçen güç değişiyor. Farzı misal neden 2.3 ghz lik bir s800 ü overclockla 2.8 yapınca ısınıp kapanıyor ısınma elbet olacak. Mimaridir bence performansı etkileyen . Frekans benim bildiğim geçen elektirik miktarı saniyede yanlışım varsa düzeltinIsınmanın ghz ile pek alakası yoktur mimari ile alakalı bir durumdur, s6'da ki 14nm işlemci ısınmıyor mesela s810'dan güçlü olmasına rağmen
Bırakıcan mı Nexus'u?Yaza çıkarsa Snap820 li bi cihaz alabilirim.
Bırakıcan mı Nexus'u?
Frekansla nasıl alakası olmaz ? Saniyede geçen güç değişiyor. Farzı misal neden 2.3 ghz lik bir s800 ü overclockla 2.8 yapınca ısınıp kapanıyor ısınma elbet olacak. Mimaridir bence performansı etkileyen . Frekans benim bildiğim geçen elektirik miktarı saniyede yanlışım varsa düzeltin
Konu açarsan etiket istiyorumBakalım duruma göre.Yeni ne çıkacak... Ekonomik duruma da bağlı tabi.
Hepsi birbiriyle bağlı beyler.
Frekans yükselince değil voltaj yükselince ısınır ve güç tüketimi artar, ama yüksek frekans için ekstra voltaj gerekeceği için aynı hesap oluyor doğruFrekansla nasıl alakası olmaz ? Saniyede geçen güç değişiyor. Farzı misal neden 2.3 ghz lik bir s800 ü overclockla 2.8 yapınca ısınıp kapanıyor ısınma elbet olacak. Mimaridir bence performansı etkileyen . Frekans benim bildiğim geçen elektirik miktarı saniyede yanlışım varsa düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?