Smssync.sis slenler için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Smssync.sis slenler için...
Arkdaşlar bir süre önce 6630 telefonumdan sildiğim Smssync.sis programını uzun zman nette aradım açıkcası hiç bir yerde yoktu ben bişekilde buldum.. bu nedenle paylaşmak istedim..

merhabalar bende yanlışlıkla sildim smssync yi ama burdaki linkten yukleyemiorum yardım edermsiniz lutfen.hiç bi yerde bulamadım:S link plsss

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasin

sms sync

pc suite

mms sync sis dosyalarını 6630 telefonumdan sılındı bu dosyaları bana gonderebılecekj kımse varmı

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kımse yokmu yardım beklıyorum

xyzavp

Üye
link ölmüş programı bulamıyorum

Nadir

Emekli Yönetici
nokia pc suite i kurarsanız o yükler...

pc suiteyı kurunca sms sync mms sync kurulurmu blutotla kurulurmu acaba

xyzavp

Üye
arkdaşlar özellikle 6630 da bu sorun var pc suite ile yüklemiyor,hata veriyor. ondan arıyoruz smssync.sis i.

nfsnihat

Üye
yok abi bi düzgün upload yapmıyosunuz. ne alternatif link var ne bişey var

rapidshare çalışmıyo bendede başka yerdede arkadaşlar

arkadaşlar smssync.sis dosyasını silenler yada bulamayanlar için işte size link ancak dosyayı yüklemeden önce telefonun tarihini önceki bir zamana ayarlamanız gerekiyor ondan sonra uygulamayı çalıştırıp kurabilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

198921

Üye
Gözünüzü Seviyim biri Düzgün bir link versin hepsi ölü

bulan varsa sevabına bı atsın suraya bende hala arıom

program yukleyincede telefon tarafından desteklenmiyor uyarısı veriyor

birfidan

Üye
arkadaşlar ben yükledim bir linle inş işinize yarar bu pc suite destegini bir türlü çözemedimm

yasin054

Üye
evet sorunu çözdüm ben n70 de pc suite tarafından yüklenmek istenen ve yüklenemeyen prı uygulama yöneticisinde görünüyordu ve ordan install seçeneğine tıkladım yine yüklemedi fakat uygulamanın sertifika süresine baktım 28/02/2006 yazıyordu bende telefonun tarihini aynen 28/02/2006 yaptım tekrar uygulama yöneticisine girdim install deyince yükledi (; sizde deneyin olur büyük ihtimal .
—-
Evet arkadaşlar tam bir gün uğraştım palulu23 arkadaşın dediğini yaptım aynen oldu sagolasın 6681 telefonum .ama benimkinde tarihi 2 gün sonraya aldım sertifika tarihinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...