Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi Dozer99' Alıntı: çalıştı program 5800da Genişletmek için tıkla ... selcom52' Alıntı: s60 5th v50 de güncelleştirme hatası verio (N 5800 XM Genişletmek için tıkla ... daha önceki yükLü oLan dosyayı siLin yeniden yükLeyin ..
Dozer99' Alıntı: çalıştı program 5800da Genişletmek için tıkla ... selcom52' Alıntı: s60 5th v50 de güncelleştirme hatası verio (N 5800 XM Genişletmek için tıkla ... daha önceki yükLü oLan dosyayı siLin yeniden yükLeyin ..
draw1907 Üye Scudrox' Alıntı: Kardeşşş program düzgün çalışıyor fakat sms lerin flash olarak gitme olayı trişka Genişletmek için tıkla ... bizde onun için yüklüyecektik sağolasın bilgilendirdiğin için yani yüklemeye gerek yok
Scudrox' Alıntı: Kardeşşş program düzgün çalışıyor fakat sms lerin flash olarak gitme olayı trişka Genişletmek için tıkla ... bizde onun için yüklüyecektik sağolasın bilgilendirdiğin için yani yüklemeye gerek yok
geneluye Üye borucan' Alıntı: Programı N97 ile denedim sorunsuz çalışıyor. İlk defa gördüm böyle bir program ilgi çekici bir şey. Genişletmek için tıkla ... thanks for using n97 n97 de oluyorsa 5800 da felan kesin olur eline sağlık xD
borucan' Alıntı: Programı N97 ile denedim sorunsuz çalışıyor. İlk defa gördüm böyle bir program ilgi çekici bir şey. Genişletmek için tıkla ... thanks for using n97 n97 de oluyorsa 5800 da felan kesin olur eline sağlık xD
estomb Üye hemen denemem lazım güzel durumlar yaratabilicegimi düşünüyorum zırt diye mesaj ekranda haha merak içindeyim teşekkürler dostum
hemen denemem lazım güzel durumlar yaratabilicegimi düşünüyorum zırt diye mesaj ekranda haha merak içindeyim teşekkürler dostum
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi JoSePhiZM' Alıntı: çalışmıyor boşuna singed yaptım bide Genişletmek için tıkla ... çaLışmıyor derken ? msjı programın içinden göndereceksiniz biLiyorsunuz değiL mi . yükLeyip de normaL mesajLar böLümünden bu şekiLde gideceğini düşünmediniz umarım . 5800da denenmiştir .
JoSePhiZM' Alıntı: çalışmıyor boşuna singed yaptım bide Genişletmek için tıkla ... çaLışmıyor derken ? msjı programın içinden göndereceksiniz biLiyorsunuz değiL mi . yükLeyip de normaL mesajLar böLümünden bu şekiLde gideceğini düşünmediniz umarım . 5800da denenmiştir .
biricigim26 Üye s40 larda bu özellik telefonun kendinde var ama s60 da yok bu prorgam da güzelmiş oı yüzden teşekkürler
s40 larda bu özellik telefonun kendinde var ama s60 da yok bu prorgam da güzelmiş oı yüzden teşekkürler