Preloader
Üye
Arkadaşım sanırım pm kutun dolmuş, boşaltmayı unutma!
Akadaşım o programı imzaladım yine aynı sorunu verdi, sis editör ile parçalayıp tek tek gerekli dosyalara attım,
bu seferde icon çıktı tıkladım açılmadı
sorun arkadaşın orda verdiği phyton da imiş..
Süper phytonla denedim çalıştı fakat sms paketim olmadığı için uygulamayı deneme şansım olmadı..
sana hem açılmış paketi hem de süper phyton u upload ediyorum,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncelikle uygulama yöneticisinden yüklü olan phytonu kaldır, sonra linkte verdiğim zip dosyasını indir ve x-plore ile aç süper phytonu yükle..
daha sonra pySMSflooder klasörünü aç, içinden c klasörü çıkacak, onu da aç ve içindeki üç klasörü işaretle ve seçeneklerden çıkar de ve C:/ kök dizinine yapıştır..
Telefonu yeniden başlat, uygulama menüsünde smsfoolder ın iconu görülür...
Not: Bu işlemleri yaparken Rompatcher dan yamaları aktif etmeyi unutma...
cfw atmadan önce yaptım Hidayet abinin anlattıklarıni teker teker oldu sonra tele cfw attık sonra c ye kopyalamaya çalışıyorum klasör oluşturulamiyor diyo ne yapmam gerek
cfw atmadan önce yaptım Hidayet abinin anlattıklarıni teker teker oldu sonra tele cfw attık sonra c ye kopyalamaya çalışıyorum klasör oluşturulamiyor diyo ne yapmam gerek
olduya la
- - - Eklendi - - -
ilk sayfada ki link düzgün
dediğin gibi oldu ama tel hacklı diye rompather kurmadım teli yeniden başlattım bişey olmadı
- - - Eklendi - - -
dediğin gibi oldu ama tel hacklı diye rompather kurmadım teli yeniden başlattım bişey olmadı
orada insal bişey var onu sys bin e atıcaz ya onada hata veriyor
abi baya ustunden gecti ama n97 ye yapabilirmiyim tekrarArkadaşım sanırım pm kutun dolmuş, boşaltmayı unutma!
Akadaşım o programı imzaladım yine aynı sorunu verdi, sis editör ile parçalayıp tek tek gerekli dosyalara attım,
bu seferde icon çıktı tıkladım açılmadı
sorun arkadaşın orda verdiği phyton da imiş..
Süper phytonla denedim çalıştı fakat sms paketim olmadığı için uygulamayı deneme şansım olmadı..
sana hem açılmış paketi hem de süper phyton u upload ediyorum,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncelikle uygulama yöneticisinden yüklü olan phyton u kaldır, sonra linkte verdiğim zip dosyasını indir ve x-plore ile aç süper phyton u yükle..
daha sonra pySMSflooder klasörünü aç, içinden c klasörü çıkacak, onu da aç ve içindeki üç klasörü işaretle ve seçeneklerden çıkar de ve C:/ kök dizinine yapıştır..
Telefonu yeniden başlat, uygulama menüsünde smsfoolder ın iconu görülür...
Not: Bu işlemleri yaparken Rompatcher dan yamaları aktif etmeyi unutma...
dosyalar yok abiTabi yapabilirsin
O proyu sis editör ile parçala, dosyaları ait oldukları klasörlere at tamamdır.
şansına dosyayı arşivimde buldum.. Aynen önceki mesajda anlattığım gibi yaparsın. eklenti olarak koyayım da tekrar güme gitmesindosyalar yok abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?