Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi caqasem' Alıntı: teşekkurler Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın
nazirhazir Üye çok sağol dostum ama benim telde (e71) gerek li uygulamaya erişim izni verilmedi hatasıverdi çözümü varmı acaba ayrıca unsıgned yatım ama olmadı
çok sağol dostum ama benim telde (e71) gerek li uygulamaya erişim izni verilmedi hatasıverdi çözümü varmı acaba ayrıca unsıgned yatım ama olmadı
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi sertifikanız varsa sertifikalayın , yaptım demişsiniz ama tekrar deneyin . uygulama unsigneddir .
Mehmet Emekli Yönetici Bu programı yükledim gayet güzel çalıyor yanlız arada bi 'sim mesajları hafıza dolu' uyarısı alıyorum başka bi eksisi yok hafızda boş yani bunun dışında çok güzel aynı uyarıyı alan başkasıda varmı acaba
Bu programı yükledim gayet güzel çalıyor yanlız arada bi 'sim mesajları hafıza dolu' uyarısı alıyorum başka bi eksisi yok hafızda boş yani bunun dışında çok güzel aynı uyarıyı alan başkasıda varmı acaba
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehmet ben de hiç böyle bir uyarı vermedi . yaklaşık 2 yıldır çeşitli sürümlerini kullandım bu pro.nun benim için olmazsa olmaz zaten . Mesajlar - Seçenek - Sim Mesajları var . bir kontrol et istersen , doluysa orası doludur
Mehmet ben de hiç böyle bir uyarı vermedi . yaklaşık 2 yıldır çeşitli sürümlerini kullandım bu pro.nun benim için olmazsa olmaz zaten . Mesajlar - Seçenek - Sim Mesajları var . bir kontrol et istersen , doluysa orası doludur
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi *ASİ*' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... slyman54' Alıntı: bende bole bi program ariyodum heemen denicem =) Genişletmek için tıkla ... Sizler de sağolun , iyi günlerde kullanın ..
*ASİ*' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... slyman54' Alıntı: bende bole bi program ariyodum heemen denicem =) Genişletmek için tıkla ... Sizler de sağolun , iyi günlerde kullanın ..