DSGNRY Üye Faturalı Hatlar İçin Sadece 3000 / 300 / 30 SMS paketleri var diğer paketler genellikle GençTarife Ön Ödemeli Hatlar için geçerli...
Faturalı Hatlar İçin Sadece 3000 / 300 / 30 SMS paketleri var diğer paketler genellikle GençTarife Ön Ödemeli Hatlar için geçerli...
burocka Üye Konu Sahibi DSGNRY' Alıntı: Faturalı Hatlar İçin Sadece 3000 / 300 / 30 SMS paketleri var diğer paketler genellikle GençTarife Ön Ödemeli Hatlar için geçerli... Genişletmek için tıkla ... 200 ve 50 sms paketleri de var
DSGNRY' Alıntı: Faturalı Hatlar İçin Sadece 3000 / 300 / 30 SMS paketleri var diğer paketler genellikle GençTarife Ön Ödemeli Hatlar için geçerli... Genişletmek için tıkla ... 200 ve 50 sms paketleri de var
DSGNRY Üye burocka' Alıntı: 200 ve 50 sms paketleri de var Genişletmek için tıkla ... Benim söylediklerim HERYÖNE olanlar yalnız, ayrıca sizin söyledikleriniz listeden kaldırılmış; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burocka' Alıntı: 200 ve 50 sms paketleri de var Genişletmek için tıkla ... Benim söylediklerim HERYÖNE olanlar yalnız, ayrıca sizin söyledikleriniz listeden kaldırılmış; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burocka Üye Konu Sahibi DSGNRY' Alıntı: Benim söylediklerim HERYÖNE olanlar yalnız, ayrıca sizin söyledikleriniz listeden kaldırılmış; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tıklayınız yazıo oraya tıkla görürsün
DSGNRY' Alıntı: Benim söylediklerim HERYÖNE olanlar yalnız, ayrıca sizin söyledikleriniz listeden kaldırılmış; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tıklayınız yazıo oraya tıkla görürsün