cassanova Üye kardeş emeğine sağlık güzel bişeye benziyor ama bunu nasıl download edip çalıştırıcam ve samsung u600 da oluyormu acele cevap yazarsan sevinirim
kardeş emeğine sağlık güzel bişeye benziyor ama bunu nasıl download edip çalıştırıcam ve samsung u600 da oluyormu acele cevap yazarsan sevinirim
keremerson Üye samsung u600 sanırım s60 deil we olmaz.. ben n70 de denedim gayet güzel we türkçe bi şekilde okuyor.. eline sağlık dostum güzel program
samsung u600 sanırım s60 deil we olmaz.. ben n70 de denedim gayet güzel we türkçe bi şekilde okuyor.. eline sağlık dostum güzel program
hurcan Üye Konu Sahibi pelesor' Alıntı: fjkghkhsfghkjşhsdfg Genişletmek için tıkla ... form kurallarını okumadın herhalde. böyle mesajların 780 ytl cesı olduğunun farkında değilsin galiba....
pelesor' Alıntı: fjkghkhsfghkjşhsdfg Genişletmek için tıkla ... form kurallarını okumadın herhalde. böyle mesajların 780 ytl cesı olduğunun farkında değilsin galiba....
ümitvar Üye hurcan' Alıntı: bu program daha basit bide turkçe diğer program ingilizceydi ve biraz karışıktı aşşağıdaki proda görme özürlü arkadaşlar için düzenlenmiş bunda rehper menü aklınıza ne gelirse telefonun herseyini türkçe sesli okuyo inanın buna bayılacaksınız... sms leri sesli okuyan yeni ve turkçe bir program Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
hurcan' Alıntı: bu program daha basit bide turkçe diğer program ingilizceydi ve biraz karışıktı aşşağıdaki proda görme özürlü arkadaşlar için düzenlenmiş bunda rehper menü aklınıza ne gelirse telefonun herseyini türkçe sesli okuyo inanın buna bayılacaksınız... sms leri sesli okuyan yeni ve turkçe bir program Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
keremerson Üye pelesor' Alıntı: fjkghkhsfghkjşhsdfg Genişletmek için tıkla ... nie herkes şunu yapıo yaa.. çokmu zor lan "teşekkürler" yazmak
pelesor' Alıntı: fjkghkhsfghkjşhsdfg Genişletmek için tıkla ... nie herkes şunu yapıo yaa.. çokmu zor lan "teşekkürler" yazmak