BlackCurse01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sms Flow v0.9.119[Beta] (TÜRKÇE) [APK]
Doğrudan-posta özellikleri ile tek bir SMS zamanlayıcı tüm sınırsız!
SMS Akış herhangi bir kısıtlama olmaksızın kişiselleştirilmiş SMS göndermek sağlayan yararlı bir SMS scheduler!
Sana cevap vermek yolu yoktur beri sadece kötü bir yorum yazarsanız ben size yardımcı olamaz!
Ayrıca, ben aslında bu app tam yeni bir sürümünü inşa ediyorum, bu yüzden şimdi sizin önerilerinizi göndermek için zamanı!
Eğer SD kart uygulaması taşırsanız, görevler sonraki yeniden başlatma sonrasında idam olmayacak. (Bu Android nasıl işliyor çünkü)
Özellikler:
✔ (zaman gecikmeli) Program SMS
Otomatik metin ekleme ile ✔ Doğrudan posta (doğrudan sms: / aile adı, tarih, ... Verilen)
✔ Edit planlanan SMS
✔ / devre dışı tarifeli SMS etkinleştirme
✔ Tekrar SMS gönderme (her saniye, dakika, saat, gün, hafta, ay, yıl)
✔ Dur tekrar durumu (asla, n zamanlarda sonra, zaman)
✔ Bölünmüş SMS (satır, kelime, karakter)
✔ İletişim filtreleme
✔ Paylaşımı özelliği
✔ Dolaşım seçeneği gönderin
✔ Sınırsız karakterler (MMS dönüşüm) saymak
✔ Sınırsız alıcılar saymak
✔ Yedekleme / SQLite veritabanını geri
✔ Destekler SD karta yüklemek
Bilgiler:
* Teslim raporları contrat dahil değilse, ekstra ücret önlemek amacıyla tercihlerinde onay işaretini kaldırın lütfen!
* İstenen izinler resmi web sitesinde açıklandı!
* Anonim hata raporları otomatik olarak gönderilir.
Diller: İngilizce, Almanca [Deutsch], Macarca [Magyar], Lehçe [Polski], Romence [Roman] İspanyolca [Español]
BİLİNEN SORUNLAR:
* Iletilere her saniye göndermek için karar verirseniz, iletilerin bir sürü Android mesajı havuzunda bekliyor olacak beri sürecini durdurmak mümkün olmayacaktır! Bu durumda, görev (MENU> Görevler) durdurmak ve daha sonra cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ama işe garanti değil!
(Google Translate)
Versiyon: 0.9.119
Uygulama tarafımca Türkçe'ye çevrilmiştir.
Herhangi bir hata olursa Maxicep ve şahsım sorumlu tutulmaz.
İNDİR:
SMS Akış herhangi bir kısıtlama olmaksızın kişiselleştirilmiş SMS göndermek sağlayan yararlı bir SMS scheduler!
Sana cevap vermek yolu yoktur beri sadece kötü bir yorum yazarsanız ben size yardımcı olamaz!
Ayrıca, ben aslında bu app tam yeni bir sürümünü inşa ediyorum, bu yüzden şimdi sizin önerilerinizi göndermek için zamanı!
Eğer SD kart uygulaması taşırsanız, görevler sonraki yeniden başlatma sonrasında idam olmayacak. (Bu Android nasıl işliyor çünkü)
Özellikler:
✔ (zaman gecikmeli) Program SMS
Otomatik metin ekleme ile ✔ Doğrudan posta (doğrudan sms: / aile adı, tarih, ... Verilen)
✔ Edit planlanan SMS
✔ / devre dışı tarifeli SMS etkinleştirme
✔ Tekrar SMS gönderme (her saniye, dakika, saat, gün, hafta, ay, yıl)
✔ Dur tekrar durumu (asla, n zamanlarda sonra, zaman)
✔ Bölünmüş SMS (satır, kelime, karakter)
✔ İletişim filtreleme
✔ Paylaşımı özelliği
✔ Dolaşım seçeneği gönderin
✔ Sınırsız karakterler (MMS dönüşüm) saymak
✔ Sınırsız alıcılar saymak
✔ Yedekleme / SQLite veritabanını geri
✔ Destekler SD karta yüklemek
Bilgiler:
* Teslim raporları contrat dahil değilse, ekstra ücret önlemek amacıyla tercihlerinde onay işaretini kaldırın lütfen!
* İstenen izinler resmi web sitesinde açıklandı!
* Anonim hata raporları otomatik olarak gönderilir.
Diller: İngilizce, Almanca [Deutsch], Macarca [Magyar], Lehçe [Polski], Romence [Roman] İspanyolca [Español]
BİLİNEN SORUNLAR:
* Iletilere her saniye göndermek için karar verirseniz, iletilerin bir sürü Android mesajı havuzunda bekliyor olacak beri sürecini durdurmak mümkün olmayacaktır! Bu durumda, görev (MENU> Görevler) durdurmak ve daha sonra cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ama işe garanti değil!
(Google Translate)
Versiyon: 0.9.119
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama tarafımca Türkçe'ye çevrilmiştir.
Herhangi bir hata olursa Maxicep ve şahsım sorumlu tutulmaz.
İNDİR:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Yönetici tarafından düzenlendi: