Tufkan Üye Nası yani başlata basıyorum ben başlıyo herşeyi yazıyom gönder yapınca program kapanıyo nasıl çözebilirim?
Nası yani başlata basıyorum ben başlıyo herşeyi yazıyom gönder yapınca program kapanıyo nasıl çözebilirim?
UtkuGARIP Üye Konu Sahibi Tufkan' Alıntı: Nası yani başlata basıyorum ben başlıyo herşeyi yazıyom gönder yapınca program kapanıyo nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Tufkan, cep telefonun s40 mı ?
Tufkan' Alıntı: Nası yani başlata basıyorum ben başlıyo herşeyi yazıyom gönder yapınca program kapanıyo nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Tufkan, cep telefonun s40 mı ?
UtkuGARIP Üye Konu Sahibi Tufkan' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Benim sistemim s40 5th Edition, gerçi program bende gizli SMS gönderemedi ama crysis_isa veya Nuru Dasdemirli'ye sorabilirsin :-)
Tufkan' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Benim sistemim s40 5th Edition, gerçi program bende gizli SMS gönderemedi ama crysis_isa veya Nuru Dasdemirli'ye sorabilirsin :-)
UtkuGARIP Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: Maalesef sonuç olumsuz. Genişletmek için tıkla ... Evet, program SMS gönderenin kimliğini değiştiremiyor ama bir arkadaşta kimlik değiştirilebilmiş sanırım
marist' Alıntı: Maalesef sonuç olumsuz. Genişletmek için tıkla ... Evet, program SMS gönderenin kimliğini değiştiremiyor ama bir arkadaşta kimlik değiştirilebilmiş sanırım
marist Üye UtkuGARIP' Alıntı: Evet, program SMS gönderenin kimliğini değiştiremiyor ama bir arkadaşta kimlik değiştirilebilmiş sanırım Genişletmek için tıkla ... belki telefondan telefona farklılık gösteriyordur. Benim N97.
UtkuGARIP' Alıntı: Evet, program SMS gönderenin kimliğini değiştiremiyor ama bir arkadaşta kimlik değiştirilebilmiş sanırım Genişletmek için tıkla ... belki telefondan telefona farklılık gösteriyordur. Benim N97.
UtkuGARIP Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: belki telefondan telefona farklılık gösteriyordur. Benim N97. Genişletmek için tıkla ... Evet. Sistemin JAVA olabilir, benim gibi 5th ise gizlemeyi yapmaz
marist' Alıntı: belki telefondan telefona farklılık gösteriyordur. Benim N97. Genişletmek için tıkla ... Evet. Sistemin JAVA olabilir, benim gibi 5th ise gizlemeyi yapmaz
marist Üye UtkuGARIP' Alıntı: Evet. Sistemin JAVA olabilir, benim gibi 5th ise gizlemeyi yapmaz Genişletmek için tıkla ... hı hıı evet öyle olabilir.
UtkuGARIP' Alıntı: Evet. Sistemin JAVA olabilir, benim gibi 5th ise gizlemeyi yapmaz Genişletmek için tıkla ... hı hıı evet öyle olabilir.
Uhops Üye crysis_isa' Alıntı: Asha'lar sorunlu çıkıyor çoğu zaman. Biri, birini tutmuyor. Genişletmek için tıkla ... Bendede asha var bi çok program hata veriyor. Ashalar hep sorunlu gibi
crysis_isa' Alıntı: Asha'lar sorunlu çıkıyor çoğu zaman. Biri, birini tutmuyor. Genişletmek için tıkla ... Bendede asha var bi çok program hata veriyor. Ashalar hep sorunlu gibi