[Smartphoneware] Best TaskMan v3.00(0) S60v3/S^1/S^3 Unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
[Smartphoneware] Best TaskMan v3.00(0) S60v3/S^1/S^3 Unsigned
Merhaba arkadaşlar.

Mobil cihazınızla ilgili bütün kontrolün elinizde olmasını sağlayan ve şimdilik daha iyisini bulamayacağız görev yöneticisi olma niteliği taşıyan BestTaskman'ın tam sürüm kayıtlı versiyonudur.

Arka plan uygulamalarını tamamiyle görüp kontrol edebileceğiniz, tek dokunuş toplu temizleme modu ile işinizi kolaylaştırıp RAM'e kolayca rahat bir nefes aldırabileceğiniz ve sistemi çalıştıran en küçük dosyaya kadar her bir uygulamanın çalışma boyutunu görebileceğiniz uygulamayı keyifle kullanabilirsiniz.

* İmzasızdır, hacksiz telefonlara kurulamaz. Kurduktan sonra herhangi bir ekstra işlem yapmanız gerekmez, kurun ve çalıştırın. Mutlu günler : )

Ekran Görüntüsü:

 

Ekli dosyalar

Tepkiler: akçatlı, yutkun, salihk ve 6 diğerleri

distakjo

Üye
teşekkürler
 
Tepkiler: Suyaka
iyi geceler suyaka arkadas bende ayni programin signed olanini sunuyorum müsadenle.

 
Tepkiler: Esendağlı
 
Tepkiler: mesut1979

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler suyaka arkadas bende ayni programin signed olanini sunuyorum müsadenle.


Estağfirullah ne demek. Eğer öyle bir şey varsa ne mutlu Yalnız sanırım bağlantı kırık. Güncellersen diğer arkadaşlar da faydalanmış olur
 

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler
Active file ın task manager ını kullanıyordum ama çok fonksiyonel değil sanırım bu işimi görecek gibi
 
Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Can, fonksiyon olarak şahsen henüz daha iyisini görmedim. Uzun zamandır deneme sürümünü kullanıyordum, zîrâ bunun dışındaki uygulamalar 3. parti uygulamalar dışındakileri göstermiyordu. Gösteren varsa da ben bilmiyorum : ) Ama bununla maşallah Ram'de yer kaplayan herşeyi görebiliyoruz. Yani oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim, umarım işini görür.

----------Eklendi @ 12:27:11 ---------- Yazıldı @ 12:25:42 ----------


Arkadaşlar, şâyet elinizde uygulamanın imzalı versiyonu varsa bunu buraya yazmak yerine yeni konu açarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla forum kuralları gereği bu tarz uygulama indirme bağlantıları moderatör onayından geçmeli. Teşekkürler bu arada.
 
bu rapidsharedeki adamlar manya yaw sis dosyasini silmisler illegal diye,neyse aksama rar dosyasina paketler sunarim suan cepten yaziyorum.
 
vaaayyyy coook sagolunnn
 
Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim.
 
slm,suyaka arkadas yukarida linki düzelttim.
 

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
O hâlde, benim konuyu açtığım şekilde yeni bir konu aç ve Signed olduğunu, tam sürüm olduğunu belirt ki bütün arkadaşlarımız bundan faydalanabilsin. Buradayken, konu Unsigned olduğundan farketmeyebilirler.
 

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı, telefonun hackli miydi kardeşim?
 

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim, arkadaşın verdiği bağlantı hacksız olanlara da kurulabiliyormuş da. Onu alıntı yapınca, hacksız olduğu hâlde kurabildiğine göre doğru bağlantıyı verdiğini tam olarak anlayıp ona göre konu açılacaktı da. Neyse, bir başka arkadaşımız denerse artık : )
 
Tepkiler: Esendağlı
Evet umarım başkaları yükleyince bilgide verirler,iyi forumlar
 
Tepkiler: Suyaka
Telefonumuz hacli saolsun arkadaslar anlatti o meseleyi

----------Eklendi @ 23:20:34 ---------- Yazıldı @ 23:15:43 ----------

Kurdum kapattigim halde hala acik 2 ,3 programi kapattim guzelmis
 
Tepkiler: Suyaka
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...