Smartmovie 4.10 türkçe sertifikalı

Nokia N70 de çalışmıyormu bu program.Dosya bozuk diyor.

doruk6

Üye
Benim tel n96 hacksiz yükledi ama videolar fazla geldi herhalde. Açılınca videoları taramaya çalışıyor ve kapanıyor. Bir arkadaş silip baştan kurun düzeliyor demiş ama bende düzelmedi.

rojky

Üye
hocam codec hatası werdi biri yardım etsin mp4 izleyemiyorum e71 de.

videounun sesi çıkmıyor yahu

5800 da mp4 ü açmıyor ama program güncellemesi yapıp tekrar deneyeyim bir. sağolasın paylaşım için

Öncelikle TEŞEKKÜRLER...
Programı n97 mini telefonuma kurdum. Kurulumda ve programın açılışında hiçbir sorun yok. Dosyaları tarattığımda sadece telefonumda zaten oynatabildiğim videoları bulabiliyor. Yani telefonumda açılmayan videoları dönüştürmek için kurmuştum bu programı ama program telefonumda açılmayan videoları bulamıyor bile. İkinci sorunum ise; kendi telefonumla çekim yaptığım videoyu bu program ile buldum ve ÇEVİRİYİ AÇ linkini tıkladığımda KİLİT AÇMA KODU oluştur diye birşey açıyor. Yazıyorum bir rakam okeyliyorum oda bana başka bir rakam veriyor. Çevirme falan yapamıyorum.
Bu yazdıklarımı bir tepki olarak falan algılamayın lütfen. Emek vermişsiniz en başta. Ben tamamen öğrenmek için soruyorum bu soruları yardımınızı ümit ederek. Sorularımı yanıtlayarak yardımcı olursanız sevinirim. Tekrar TEŞEKKÜRLER... Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum...
==============================================================

avi,mp4 3gp ve flv dosyalarını oynatan bir video programıdır

Tepkiler: lenas

lenas

Üye
teşşkler arkadas

seven1

Üye
tesekurler dortm inşallah olur

gerçekten güzel program saol

sustun20

Üye
Prg açtığımda hemen kapanıyor.

----------Eklendi @ 15:19:53 ---------- Yazıldı @ 15:16:20 ----------

Neden böyle olabileceğini bilen, yardımcı olabilecek biri var mı?