Program hatalı ... N73 te bile sorunlar veriyor. bu site dısında indirdiğim tüm programları calıştırdı bi bunları acamıor. sakın teli hacklemeye kalkmayın elinizde kalabilir telefon. çoluk cocuk gecmıs bize sacma sapan calıntı program yüklettiriyor
arkadşlar benim bi sorum olucak nokia 5800 da bu programı denedim fakat kare atlama sorunu çok yaşıoorum hangi yazılımı denediysem aynı sorun yaşadım. bu telefon kaynaklı bişi mi yoksa yazılımsal bi durummu bilen arkadşlar yardımcı olursa sevinirm.
Program hatalı ... N73 te bile sorunlar veriyor. bu site dısında indirdiğim tüm programları calıştırdı bi bunları acamıor. sakın teli hacklemeye kalkmayın elinizde kalabilir telefon. çoluk cocuk gecmıs bize sacma sapan calıntı program yüklettiriyor
Bu forumda kimse kimseye zorla pro yükletmiyo eğer yüklemeyi bilmiyorsan ve bu işi anlamıyorsan bundan site sorumlu değildir... Hem ücretli programlar var senin için daha garanti oradanda yararlanabilirsin tabi parasını verirsen...
arkadaşlar ben bu programı çoktandır kullanıyorum.geçenlerde pc ye format attım sonra bu programı tekrar kurdum.önceden çevirdiğim videoları çevirmiyor artık.çevirdiğim "VP6 Flash Video & MP4" uzantılı videolardı.
Önceden çeviriyordum şimdi ise çeviremiyorum hata veriyor ne yapmalıyım?